Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Adj romantikus stílust az ágyadnak!

Te is a javíthatatlan álmodozók táborát gyarapítod, akik a romantikus stílusú térben érzik magukat a legjobban? Akkor nem lesz nehéz dolgod! A virágminta mellett a színek és anyagok harmonikus kombinálásával teremtheted meg azt a gyengéd közeget, amire mindig is vágytál. Meríts inspirációt tippjeinkből, és alkosd meg álmaid hálószobáját!

Textil kiegészítőkből sosem elég

A különböző méretű, anyagú és formájú párnák romantikus hangulatot ébresztenek. A virágminta minden mennyiségben jöhet, az anyagok közül pedig válaszd bátran a bársonyt, a szatént és a szőrős párnák is jöhetnek!

Szerezz be egy szép, puha anyagú ágytakarót , hogy megvédd az ágyneműt a portól. A padlóra tegyél egy szőnyeget vagy szőrmét , ami megmelegíti a fázós lábakat, és melegséges hangulatot visz a térbe.

Nem tudod, hogyan kombináld az anyagokat, mintákat és színeket?

Pasztellszínek és virágminták

A virágmintás ágyneműhuzat az idei év népszerű trendje, ami üdeséget és romantikás visz a hálóba. A rózsás motívumok csodásak, de bátran válogass a tulipános, pünkösdi rózsás, eukaliptuszos és réti virágos textíliák között is!

A színek alapvető szerepet játszanak a hálószobában. Ha romantikus hangulatú hálószobára vágysz, akkor a visszafogottabb árnyalatok között keresgélj. A lágy pasztellszínek gyengédséget sugallnak. Igazán romantikus hangulatú például a púderrózsaszín, a fehér, a bézs, az ibolya, a türkiz és a barack.