Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Skandináv kényelem egy minimalista hálószobában

Oka van annak, hogy a skandináv stílus az egész világon elterjedt. A visszafogott eleganciájukról és a minimalizmus meleg megközelítéséről ismert skandináv vagy északi stílusú bútorok a természettel való harmónia és egyensúly kifejeződései.

Andreea Vilcu feleség, barát, egy 2 éves kisfiú édesanyja és tartalomgyártó az Instagramon. Szereti az egyszerűséget és a pontosságot. Olyan embernek tartja magát, aki magas elvárásokat támaszt saját magának és magabiztosan áll a kihívások elé. Nézd meg, hogyan vállalta Andreea a kihívást, hogy skandináv stílusban rendezze be a hálószobáját!

A skandináv stílus egyszerűsége

Mindig is vonzódtam az egyszerű dolgokhoz, ezért nagyobb hangsúlyt fektetek a funkcionalitásra, mint az esztétikára. Azt mondanám, hogy a skandináv stílus és a hangulatos belső tér kombinációjára törekedtem a berendezés során.

Amikor a hálószoba kialakításán gondolkodtam, a legfontosabb dolog az volt, hogy nyugodt légkört teremtsek, viszont mindig érdemes néhány dekorációs elemet is hozzáadni.

Kényelem és funkcionalitás

A hálószoba legfontosabb része az ágy és a matrac, amin alszunk. A kényelem elengedhetetlen, ezért érdemes befektetni egy minőségi matracba, ami pihentető alvást biztosít.

Egy skandináv hálószobában egy egyszerű ágy és szekrény is elég lenne, de néhány dekoráció valódi karaktert kölcsönöz a szobának. Számomra az éjjeliszekrény fontos szerepet játszik a szoba berendezésében. Tökéletes tartó lámpának, órának, könyvnek és egy pohár víznek.

Semleges színek és egyedi kiegészítők

A világos, finom árnyalatok képezik hálószobánk dekorációjának alapját. Nekik köszönhetően romantikus és meghitt hangulatot teremtettünk a szobában. A legfontosabb, hogy békésnek és felfrissültnek érzem magam.

Hálószobánkat egyszerű design, világos színek és természetes kiegészítők jellemzik. A fonott kosár, a könnyű ipari részletekkel ellátott fából készült lámpatest és a gyapjú takaró bájt és otthonos hangulatot kölcsönöz.

"Egy kényelmes szőnyeg határozottan befolyásolhatja a napodat. Én egy minőségi darabot választottam a Bonamitól, ami elég bolyhos ahhoz, hogy a kora reggeli órákban is mosolyra fakasszon. A skandináv stílusú hálószobában a hangsúly a fényen van, a természetes fénytől a csillárokon át a lámpákig, gyakran még az ablakpárkányon is elhelyezve. A Bonami lámpatestek meleg, kellemes és meghitt fényt árasztanak, és a hálószoba belső terének természetes anyagait és semleges színeit hivatottak kiemelni."