Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Skandináv stílusú nappali

Alakítsd át otthonod egy békés menedékhellyé, ahol gondtalanul kikapcsolódhatsz egy hosszabb munkanap után! Időnk nagy részét a nappaliban töltjük, ezért fontos, hogy jól érezzük magunkat ebben a szobában. Kis lelkesedéssel és a tér maximális kihasználásával, akár néhány négyzetméter helyből is egy ellenállhatatlan belső teret varázsolhatsz.

Válogatásunkban a hasznos kiegészítők mellett néhány egyszerű tippet is összegyűjtöttünk, amik segítenek eldönteni hogyan rendezz be egy skandináv stílusú nappalit.

1

Összpontosíts az egyszerű formákra!

A fából készült kanapé és az egyszerű formatervezű asztal garantálja, hogy a belső tér tágas lesz, még akkor is, ha néhány sötétszínű dekorációival egészíted ki a nappalit. Szerezz be olyan világosabb árnyalatú kiegészítőket is, mint például egy ruhatartó vagy egy stílusos állólámpa.

2

Válassz többfunkciós bútorokat!

Minél többféle módon használhatsz ki egy bútort, annál jobb! Ez különösen igaz a kis lakásoknál, ahol minden centimétert figyelembe kell venned. Ezért tökéletes választás lehet a Karup Design Bepop kanapéja, amely az állítható karfáinak köszönhetően könnyen egy kényelmes ággyá alakítható át.

3

Használd ki a futonok praktikusságát!

A Nido egy kinyitható fotel, amely összehajtott állapotában egy kis fészekre emlékeztet minket, ahol a gyerekek lazíthatnak, olvashatnak vagy mesét nézhetnek. Elegendő azonban, ha a fotelt egy tépőzárral kinyitjuk, és hirtelen egy félkör alakú matrac lesz belőle, ami ideális terep játszani, meditálni vagy pihenni. Ha két fotelt vásárolsz, akkor pedig lesz egy nagy, kör alakú matracod, ami ideális a vendégek fogadásakor.

4

Kombináld a mintákat és a színeket!

Kövesd a megérzésedet és bátran használj többféle árnyalatot! Az eltérő színek, anyagok és tónusok olyan szobát hoznak létre, amelyben a látszólag egymáshoz nem illő darabok hirtelen egy tökéletes egységet alkotnak. Például a menta, a kék és a rózsaszín jól passzol egy krémszínű kanapéhoz!

Nem találtad meg, amit kerestél? Tekintsd meg további inspirációinkat!