Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Skandináv stílusú nappali

Alakítsd át otthonod egy békés menedékhellyé, ahol gondtalanul kikapcsolódhatsz egy hosszabb munkanap után! Időnk nagy részét a nappaliban töltjük, ezért fontos, hogy jól érezzük magunkat ebben a szobában. Kis lelkesedéssel és a tér maximális kihasználásával, akár néhány négyzetméter helyből is egy ellenállhatatlan belső teret varázsolhatsz.

Válogatásunkban a hasznos kiegészítők mellett néhány egyszerű tippet is összegyűjtöttünk, amik segítenek eldönteni hogyan rendezz be egy skandináv stílusú nappalit.

1

Összpontosíts az egyszerű formákra!

A fából készült kanapé és az egyszerű formatervezű asztal garantálja, hogy a belső tér tágas lesz, még akkor is, ha néhány sötétszínű dekorációival egészíted ki a nappalit. Szerezz be olyan világosabb árnyalatú kiegészítőket is, mint például egy ruhatartó vagy egy stílusos állólámpa.

2

Válassz többfunkciós bútorokat!

Minél többféle módon használhatsz ki egy bútort, annál jobb! Ez különösen igaz a kis lakásoknál, ahol minden centimétert figyelembe kell venned. Ezért tökéletes választás lehet a Karup Design Bepop kanapéja, amely az állítható karfáinak köszönhetően könnyen egy kényelmes ággyá alakítható át.

Nem találtad meg, amit kerestél? Tekintsd meg további inspirációinkat!