Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Válogatásunk: A legjobb tányérok, bögrék és poharak a Bonamitól

Az étkezés minden helyzetben lehet öröm. Az új tányérokról elfogyasztott falatok meghittebbé teszik a közös vacsorákat. Válogatásunkban olyan stílusos edényeket találsz, melyek tavaszi hangulatot visznek otthonodba. Az ételek nyújtotta öröm mértékét nem csak az ízük, de a látványuk is befolyásolja. Tálalj mindig stílusosan, és legyen a megterített asztal egy művészeti alkotás.

Az edények számítanak

A tökéletesség a részletekben rejtőzik. A rózsa minta, a méhecske motívumos üvegek, vagy a kerámia és az agyagkerámia szépsége áll közel hozzád? Fogyaszd olyan edényekből az ételeket, amelyek a stílusodat tükrözik!

Tavaszi frissesség

Az élénk színek, a virág- és méhecske minták, na és persze a letisztult formavilág új színt visznek az asztalra. Így ha valami újdonságra
vágysz, most megtaláltad.

Folklór és természet a konyhában

A modern stílussal átitatott folklór motívumok és a természet szépségét hirdető minták jól mutatnak a tányérokon és a csészéken. A növényi lenyomatok mintái és a halványzöld szín a rétek atmoszféráját
viszik el a konyhádba.