Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Találd meg a gyerekek kedvenc ágyneműjét!

A megfelelő gyerek ágynemű kiválasztása sokkal fontosabb, mint gondolnád. Nemcsak szépnek kell lennie, de funkcionálisnak és biztonságosnak is. A kisgyerekek bőre érzékeny, ezért az ágynemű kiválasztásánál a kedvenc mesehős karaktereken kívül a minőséget is figyelembe kell venni. Találd meg a gyerkőcök kedvenc ágyneműjét! ❤

Miért fontos a megfelelő anyagválasztás?

A gyerekek bőre érzékeny, ezért a legjobbat érdemlik. Mivel az ágyneműket minden nap használják, ezért célszerű olyat választani, amely nem irritálja a gyerekek bőrét. Az olyan természetes anyagokból készült ágyneműk, mint például a pamut, pamut szatén vagy len tökéletesek a gyerekszobába!

Melyik anyagot válaszd?

• Pamut lepedők: Antiallergén, légáteresztő anyag, amely lehetővé teszi a bőr számára, hogy télen és nyáron is lélegezzen.
• Pamut szatén ágynemű: Ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a pamut, de még kellemesebb tapintású.
• Len ágynemű: Idén népszerű választás, és nem is csoda. Alváskor frissen és szárazon tartja a baba bőrét, mégis gyönyörű illatú és puha tapintású. Kicsit drágább a más anyagokból készült ágyneműkhöz képest, de ez egy olyan befektetés, amely sok éven át megtérül.

Válaszd a játékos minimalizmust

A gyerekek fantáziavilága vidám színeket és motívumokat követel, de azt is figyelembe kell vennünk, hogy ízlésük folyamatosan változik és a kedvenc hercegnő néhány év múlva nem biztos, hogy a legjobb választás lesz.

Válassz egyszínű ágyneműt, semleges mintákkal ideális esetben minőségi anyagból, például lenből vagy pamutból. A játékos párnákkal és ágytakarókkal még színesebbé varázsolhatod a gyerekszobát.

Időnként lecserélheted az alapágyneműket olyan játékos motívumokkal, mesekarakterekkel nyomtatott darabokra, amelyek közel állnak a gyerekek fantáziavilágához.

Cipzár vagy gomb?

Az idő múlásával a gyerekek megtanulják önállóan lecserélni az ágyneműt, ezért tedd a lehető legkönnyebbé nekik.

A cipzáras rögzítés kezdetnek tökéletes. Nagyon kicsi felfedezők számára is alkalmas, akik esetleg túlságosan is vonzódnának a kis gombokhoz.

Az úgynevezett borítékzáras ágyneműkollekcióból is választhatsz, aminél csak rá kell húzni a szövetzsebet a paplanra vagy a párnára és már kész is van.