Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Találd meg a tökéletes dekorációkat a gyerekszobába!

Te is egy olyan hangulatos és játékos gyerekszobát szeretnél kialakítani, ahol a gyerekek gondtalanul szórakozhatnak? Rengeteg új dekorációnk van, amelyekkel tökéletessé varázsolhatod a szobát.

Válaszd ki a gyerekek ízlésének legjobban megfelelő tapétákat, falmatricákat, függő dekorációkat, tárolókosarakat és más eredeti kiegészítőket!

Gyerek tapéták és falmatricák

Fedezd fel a Dekornik márka gyönyörű és tartós gyerek tapétáit és játékos falmatricáit! Ezekkel a gyönyörű kiegészítőkkel szinte erőfeszítés nélkül frissítheted fel a gyerekszoba hangulatát.

Fali díszek és tárolókosarak

Alakítsd át a gyerekszobát egy igazi mesebeli birodalommá! A Bloomingville kínálatában fali plakátokat, kiságy fölé akasztható dekorációkat, játékok tárolására szolgáló kosarakat és sok más hasznos kiegészítőt találhatsz. Segítségükkel gyorsan és stílusosan alakíthatod át a gyerekszobát.

Papírdekorációk

A cseh Papertime márka papírállataival egy kis játékos dizájnt varázsolhatsz a gyerekszobába.

A papírból készült kirakós játékok kreatívan szórakoztatják a gyerekeket és jól néznek ki a polcokon vagy a falakon is.