Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Tanácsok a hálószoba berendezéséhez a Karup Designtól

Életünk körülbelül egyharmadát a hálószobában töltjük, ezért nagyon nem mindegy, milyen légkört teremtünk benne. Nemcsak egy minőségi ágy, hanem egy kényelmes matrac is kulcsfontosságú, ha pihentető alvásra vágyunk. A Karup Design hálószobai termékeit a tradícionális japán alvási szokások ihlették.

Olvasd el tanácsainkat, hogyan válaszd ki a a saját igényeidhez és hálószobádhoz megfelelő bútort!

1

Használd ki a világos fa előnyeit!

Ha légies és könnyű teret szeretnél, sokat tehetsz érte világos fa bútorokkal. A fenyőnek számos előnye van. Az esztétikai és ökológiai szempontok mellett például a tartósság, és a megnyugtató illat.

2

Lekerekített formák

A lekerekített sarkok nemcsak a biztonság szempontjából praktikusak. Akár egy klasszikus formát választasz - mint a Twist -, vagy inkább egy japán minimalizmus ihlette darabot, mint a Senza modell, biztos harmonikusan mutat majd.

3

Variálhatóság

Ha minden centi számít, akkor egy 140 centiméter széles franciaágy lesz ideális a számodra. Például az Elan, a Dock Comfort vagy a Japan Raw modellek, amelyek kiterjesztett keretét éjjeliszekrényként is használhatod. Ha többfunkciós darabra vágysz, amely nap közben kanapéként is kiszolgál, válaszd a Blues modellt! Éjszaka kinyitva, tágas franciaágyként egyenesen imádni fogod!

4

Ágy (nemcsak) könyvmolyoknak

Ha tágasabb a hálószobád, akkor szuper választás a Ziggy franciaágy, amely a könyvek és újságok számára is tartogat helyet, hogy mindig kéznél legyenek egy kis esti olvasáshoz. Kényelmedről pedig a dupla rétegű latex matrac és a puha pamut felület gondoskodik.

További tanácsok és tippek