Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Már csak éjfélig →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Tárolóhelyek (nem csak) a nappaliba

Te is folyton küzdesz a kevés tárhely miatt? Az ember sajnos hajlamos felhalmozni dolgokat, amelyek megvásárlásakor nem is gondol bele, hogy hol fognak majd elférni.

Praktikus tárhelyek segítségével mindennek meglesz a maga helye. Nem jobb érzés körülnézni egy rendezett szobában? Mutatunk néhány ötletes tárolót, amelyeket a nappalin kívül máshol is bevethetsz. Meríts ihletet belőlük!

Komódok

Praktikus, mégis elegáns bútordarab, mely minden térben jól mutat, és hosszú ideig kiszolgál. Kis súlyának és méretének köszönhetően bármikor könnyen áthelyezheted, így nem kell hosszú távú kompromisszumokat kötnöd.

Könyvespolcok és vitrinek

A könyvespolcok és vitrinek nagyszerű megoldást jelentenek bármelyik szobában. A nappaliban és a hálóban kedvenc könyveidet, utazásaid emlékeit vagy egyéb kedves tárgyaidat is „kiállíthatod” egy szép polcra vagy üveges vitrinbe. A dolgozószobában fontos dokumentumok, a konyhában pedig kedvenc étkészleteid tárolására is használhatod őket.

Dohányzó- és konzolasztalok

A konzolasztalok régebben inkább a rusztikusabb otthonokra voltak jellemzőek, de most már a modern háztartásokban is abszolút jelen vannak. Praktikusak, esztétikusak, és minden belső teret életre keltenek. Segítségükkel mindig kéznél lesznek a szükséges dolgok.