Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Tippek a lakberendezőtől: Alapdarabok a kertbe és az erkélyre

Szeretnéd igazán stílusossá tenni idén az erkélyt, és érdekel, melyek azok a bútorok és kiegészítők, amik nem hiányozhatnak kültéri oázisodból? Itt megtudhatod, hogyan lehet kényelmes ülőhelyet varázsolni a legkisebb helyre is, és milyen kiegészítőkkel alkothatod meg zöld pihenőhelyed a város dzsungelében.

Meríts inspirációt Grétka, a Dekoroom stúdió lakberendezőjének tippjeiből!

1. tipp

"Rendezd be az erkélyt olyan darabokkal, amik megidézik a természetet! Használd ki a padlót, a falakat, fedett erkély vagy terasz esetén pedig a mennyezetet is! A függőkaspókba ültetett növényeket nem lehet túlzásba vinni. Zöldből sosem elég."

Extra ötlet: "Ha nem akarsz a falba fúrni, akkor tegyél egy állófogast az erkélyre, és akaszd rá a függőkaspókat. A fogas alsó polcaira is tehetsz virágokat. Gyönyörű, stílusos zöld fal lesz az eredmény.

2. tipp

"Ha fedett erkélyed van, és igazán hangulatos pihenőhelyre vágysz, tegyél egy futont és párnákat a padlóra. Válassz virágmintás párnát, ezzel is erősítve a természet fílinget."

3. tipp

"Jöhetnek a fények is! A fényfüzérek hangulatossá teszik az erkélyen eltöltött estéket. Ne feledkezz meg a gyertyákról és a lámpásokról sem! Jól mutat, ha LED-világítással díszíted a kaspókat, vagy az előbb említett állófogast, és a korlátra is aggathatsz fényfüzért."