Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Hogyan válaszd ki a terítéket?

Nem hiába mondjuk, hogy a szemünkkel is eszünk. Az étel a lényeg ugyan, de nagyon sokat hozzáad az élményhez az ízléses tálalás. A sült húst érdemes elegáns porcelánon tálalni, a mediterrán ételek pedig nagyon jól mutatnak a színes agyagkerámia tányérokon.

A tálalás megtervezésekor ne csak az elképzelt stílust, hanem az ételek textúráját és egyéb tulajdonságait is vedd figyelembe!

Az időtlen porcelán

A porcelán egyáltalán nem régimódi. Előnyös tulajdonságai miatt örökké népszerű. Páratlan fehérségű és színtartó anyag, melyen évek múltával sem halványulnak el a minták. A porcelán darabok ellenállnak a hőmérséklet ingadozásainak és a mechanikai károsodásoknak, így sok-sok évig tálalhatsz rajtuk.

Stílusos kaméleon

A porcelán egyediséget és eleganciát kölcsönöz a felszolgált ételeknek. A dekorációk sokféleségének köszönhetően a minimalista asztalon és a pompás nagy lakomákon is jól mutat. A magyar és az osztrák konyha finomságai nagyon jól illenek ehhez az anyaghoz.

A játékos agyagkerámia

Az agyagkerámia tányérok egyenetlen élei és felületei játékosságot visznek az asztalra. Szilárdságuk és keménységük pedig praktikussá teszi használatukat. Az agyagkerámia szilárd, mint a kő, és nehezebb a porcelánnál. Válogass össze különböző darabokat, és üde lesz az asztal összképe.

Ne félj a feketétől!

Azt gondolod, hogy komor hatású feketén tálalni az ételeket? Ha vászon terítőre vagy fatáblára teszed a fekete tányért, azzal a luxus érzetét kelted! A feketét sokféle más színnel kombinálhatod, így jól illik rusztikus és boho terekbe is. Sült húsokat, desszerteket és keleties ételeket is tálalhatsz rajta.

A csodás kerámia

A kerámiatál hőtartó, nyugodtan belemerheted a legforróbb levest is. Nem kell féltened ezt az anyagot, akár drótkefével is elmosogathatod. Bármely stílushoz nagyon jól mennek a fehér, vagy az egyszerű mintával díszített kerámiatányérok.

A kék kerámia titka

Létezik egy nézet, mely szerint a kék színű tányérok csökkentik az étvágyat. És ez a darab nem mellesleg kiemeli a saláták és ázsiai ételek szépségét.

Még több inspiráció az étkezőhöz