1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Top 5: Karácsonyi hangulatú nappali

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Az adventi időszakot mindenki szeretné a lehető legbékésebben, szerettei körében tölteni. Miért ne próbálnánk meg tehát (végre) tenni valamit ennek érdekében? Mivel általában a nappali a középpontban van, itt az ideje, hogy feldobjuk kicsit!

Összegyűjtöttünk öt tippet, hogy te és vendégeid különösen otthonosan érezzétek magatokat a nappaliban.

Egy kanapé a partikhoz és a filmezős estékhez

Létezik olyan kanapé, amely minden helyzethez alkalmazkodik. A Bonami Selection Fairfield moduláris kanapékollekció bizony egy ilyen kaméleont kínál neked.

A kanapé tulajdonképpen több elválasztható modulból áll, amelyek igény szerint kombinálhatók egymással. Könnyedén átalakíthatod ülőalkalmatossággá, hogy beszélgethess egy partin, vagy hatalmas ággyá a lusta napokon való filmnézéshez. Persze nem csak karácsonykor.

Báránybőr szőrme

A Bonami Selection báránybőr egy nagyon szép lakberendezési kiegészítő. Nem is csoda, hiszen a szintetikus anyagokhoz képest számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Nem számítva az ellenállhatatlan puhaságot, amit nem csak a kanapén való pihenés közben fogsz értékelni.

De nem a puhaság az egyetlen dolog, amit szeretni fogsz benne. Tudtad például, hogy az egyes szőrszálakat lanolin bevonattal látják el, amely megvédi őket a poratkáktól, elpusztítja a baktériumokat és nagyszerű hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik? Ennek köszönhetően a természetes anyag képes melegen tartani a lábadat, amit különösen a hideg téli napokon fogsz értékelni.

Szőnyeg

Gyönyörűen puha, sima és fényűző megjelenésű - ez a Polar szőnyeg, ami 100% mikroszálból készült.

A leghosszabb és legvékonyabb bolyhos szőnyeg a Think Rugs márkától, így szinte olyan, mint egy igazi jegesmedve szőrme. Így nagyszerű kiegészítője lesz (nem csak) a karácsonyi nappalidnak.

Karácsonyi gyertyatartó

A karácsonyi ünnepek alatt is ragaszkodsz a minimalista eleganciához? A dán Kähler Design márka is ebben hisz. Finom, mégis kivételes Urbania Lighthouse Tivoli gyertyatartójuk ünnepi bájt kölcsönöz a belső térnek.

A R7B design duó prémium kőedény gyertyatartója első pillantásra lenyűgöz a kézzel faragott lyukakkal, amelyek átengedik a fényt. Így kezdődhet is az árnyjáték.

Illatos gyertya

Az érzékszervek is nagy szerepet játszanak abban, hogy otthonosan érezzük-e magunkat, így ne feledkezzünk meg a Mandarin és sáfrány illatú Perfumed Prague illatgyertyáról, ami 100% szójaviaszból, teljes egészében GMO-mentes növényekből készült. Ezáltal a gyertya vegán, lebomló és nem mérgező.

Amikor azonban a gyertya leégett, semmiképpen ne dobd ki a dobozt. Lehelj belé egy második életet, és használd ékszerek tárolására vagy kis növények cserepeként.