Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Zergi Bori: Ünnepi teríték természetes stílusban

Dekorálás terén is a természetes, időtálló és környezetbarát anyagokhoz szeretek nyúlni, úgyhogy az idei asztali dekorációkban is főleg a természetben gyűjtött ágak, bogyók és egyéb kincsek kerülnek előtérbe. A bogyókat és ágakat már pár nappal karácsony előtt be lehet gyűjteni az erdei sétánk során, ami kiváló alkalom arra, hogy a nagy karácsonyi rohanásban kicsit megpihenjünk a természet lágy ölén.

Két ünnepi teríték tippet és egy, már a karácsony előtti időszakban is használható asztaldekorációt hoztam Nektek. A terítékeket nagyjából 5 perc alatt készítettem el, érdemes rá akkor időt szakítani, amikor éppen várjuk, hogy valami megsüljön.

Fenyőágas, bogyós teríték

Csodásan harmonizálnak együtt a természet színei. Barna, zöld, fehér, és az ünnep kedvéért egy kis arany is bekerült a képbe.

Ültető kártyákat is készítettem, szárított eukaliptuszlevélre írtam rá a vendégek nevét. Egyszer-használatos szalvéta helyett textilszalvétákat használunk. Szerintem nagyon elegáns megjelenést ad egy terítéknek, és jóval környezetbarátabb megoldás, mint egy papírszalvéta. Mindennek az alapja egy egyszerű kockás terítő, amit nem csak karácsonykor, hanem más alkalmakkor is használhatunk.

Ez a környezetbarát, sztearin anyagú gyertya nem bocsát ki káros anyagokat az égéskor, ráadásul lassan ég, így sokáig élvezhetjük meleg hangulatát.

Karácsonyi hangulatból sosem elég?

Nézd meg Bori összes tippjét, süss finomakat és varázsolj ünnepi hangulatot nappaliba is!