Bonami-napok: akár 40% kedvezmény | Meghosszabbítva →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Varázsolj tavaszias hangulatot otthonodba!

Te is imádod, ahogy a hideg tél után végre megjelenjenek a színes tavaszi virágok? Szeretnél új inspirációkat ahhoz, hogy otthonodban is megélhesd ezt az érzést? Varázsolj meleg hangulatot otthonodba!

Válogass kedvedre a pasztell színű lakáskiegészítőkből! Nálunk biztosan megtalálod azt a darabot, amire vágysz.

Élénkítsd fel a belső tereket!

Mivel is jellemezhetnénk jobban a tavaszt, mint a gyönyörű élő virágokkal és növényekkel. Hogy még jobban kihangsúlyozd szépségüket, válassz nekik egy stílusos vázát vagy egy virágtartót.

Ha több különböző vázát kombinálsz, a dekoratív hatás még lenyűgözőbb lesz. Mindössze arra kell ügyelned, hogy legyen egy közös összekötő elem - például anyag vagy színárnyalat.

Egy csipetnyi minimalizmus

Ha szeretnéd felidézni a tavaszi frissességet a belső terekben, de nem szereted a virágmotívumokat vagy a rózsaszínű "aranyos" árnyalatokat, akkor válassz pasztellszíneket!

Így anélkül élénkítheted fel a helyiségek hangulatát, hogy túlságosan "aranyos" lenne. Ezek az árnyalatok tökéletesen mutatnak a kanapén, a fotelen, a szőnyegen és az olyan kisebb kiegészítőkön, mint például plédek, párnák vagy függönyök.

Tavaszias étkezés

Unod már a téli fáradtságot? Készíts könnyű és tápláló ételeket és töltődj fel pozitív energiával! Válassz olyan minőségi étkészletet, aminek darabjai évek múlva is megállják a helyüket a konyhában.

Tavaszias hálószoba

A hálószobád is megérdemli a tavaszi felfrissülést. Cseréld le a téli huzatokat puha, tavaszias árnyalatokban pompázó vagy virágmintás ágyneműkre és válassz pasztellszínű ágytakarót és tavaszias függönyöket!