Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Vendégségben a Bonami: Dallos Bogi otthonában jártunk

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Dallos Bogi és férje, Puskás Peti a belváros szívéből költöztek budapesti zöldövezetbe, egy gyönyörű házba, amit körbevesz a természet. A mindig mosolygós énekesnő látogatóba hívott bennünket újdonsült otthonába, ahol körbe is vezetett minket.

Tarts velünk és járd be te is Bogiék otthonát, aminek minden szegletéből a letisztultság és a természet szeretete köszön vissza!

Nézz körül Bogi otthonában!

Középpontban: A nappali

Bogi legkedvesebb helyisége a nappali, ahol férjével filmeznek, olvasnak, illetve vendégeket fogadnak. A szoba főszereplője nem meglepő módon a kanapé, amin akár egy nagyobb társaság is kényelmesen elférhet.

“Rengeteget keresgéltünk, végül a Bonamin találtunk rá azokra a bútorokra, amik a leginkább illeszkednek ahhoz az ízlésvilághoz, amilyennek elképzeltük a házunkat. Nagyon szeretem ennek a kanapénak az anyagát, a kordbársony ugyanis igen mutatós. Ráadásul szépen harmonizál a szőnyeggel és a zöld vendégváró fotelekkel is.”

Egy hely, ami inspirál: A zeneszoba

Az emeleten található egy szinte második nappaliként emlegetett zeneszoba, ahol a dalok születnek. A szobát körbeveszi a természet, ami Bogiékat csak még inkább inspirálja az alkotásra. Szívesen hívnak át zenésztársakat alkotni, ötletelgetni, sőt, stúdiónak is be tudják rendezni a szobát. Ebben a helyiségben a kényelmes, mézsárga kanapé és a Cazar műbőrfotel dominál. A modern stílusú ülőbútorok jól mutatnak a bakelit lemezjátszó mellett, ami még inkább bizonyítja, hogy a hagyományos és modern elemek remekül kiegészítik egymást.