Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Vendégségben a Bonami: Kovy és Míra Romaniv stúdiója

Gyere velünk és kukkantsunk be az ismert cseh youtuber Kovy és a sikeres stylist Míra Romaniv inspiráló és tágas stúdiójába! Milyen bútorokra és dekorációkra van szükségük a tökéletesen funkcionális, de mégis designos stúdiójukhoz?

Nézd meg, hogy rendezték el a bútorokat:

Hogyan jellemeznéd a stúdió stílusát?

Tekintettel arra, hogy a legnagyobb szoba technikaibb lesz, úgy döntöttünk, hogy a másik kettőt hangulatossá tesszük. Mindkét helyiségnél természetes színeket használtuk és minőségi anyagokból választottuk bútorokat és dekorációkat. Jól akartuk érezni magunkat a szobákban, ezért saját ízlésünk szerint alakítottuk ki.

„Ugyanaz volt az elképzelése mindkettőnknek, már a kezdetektől fogva. Egyből tudtuk, hogy ez lesz a tökéletes szoba. Hogy mi volt a kihívás a szervezés során? Azt mondanám, hogy a lekerekített falak mindkét szobában, de szerintem remek munkát végeztünk. Az egyetlen dolog, ami nem látszik, az a hosszú hónapokon át tartó előkészületek, amelyek most meghozták gyümölcsét. Van egy funkcionális és minden szempontból reprezentatív stúdiónk!“

Mire használod a stúdiót és hogy telik egy átlagos hétköznap?

A stúdió három helyiségre oszlik, amelyek közül a legnagyobb elsősorban műteremként szolgál. Üdv mindenkinek, itt a Kovy… A második szoba Míra varázslatos divatvilága, az irodája, ahol dolgozik és ahol ügyfelekkel találkozik. A harmadik helyiség megbeszélésekre és pihenésre szolgál. Nem csak nekünk, de a vendégeknek is szükségük van a kikapcsolódásra

Melyik bútorok tetszenek a legjobban?

M: Nekem az asztal, a fotel és a heverő. Nem vagyok az a típus, aki szeret egyhelyben ülni, ezért így jobban ki tudom alakítani a munkahelyemet. Ugyanakkor fontos a kényelem is és jó, ha le tudjuk ültetni ügyfeleinket.

K: Nekem a chill-out zónában található kanapé tetszik a legjobban. Összességében a szoba nagyon hangulatos légkört kapott, aminek nagyon örülök.

Minek kell megfelelnie a stúdiónak gyakorlati szempontból?

A legnagyobb helyiségnek elsősorban praktikusnak kell lennie. A másik kettőben a funkcionalitás és a megjelenés tökéletesen harmóniában van. Mivel rendszeresen fogadunk vendégeket, fontos volt számunkra, hogy legyen egy chill-out szoba, ahol nem csak ők, de mi is nyugodtan pihenhetünk.

A stúdiót elsősorban munkára terveztük, de ez nem jelenti azt, hogy sterilnek és barátságtalannak kell lennie. Nagyon örülünk, hogy sikerült megtalálni a tökéletes egyensúlyt.