Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Vendégségben a Bonami: Smooth & Cooking blogger mesés kertje

Kíváncsi vagy, hogyan élvezi a nyarat a smoothandcooking blog energikus szerzője? Inspirálódj kényelmes kerti bútoraiból és stílusos dekorációiból, amik a kis kerti zugból egy igazi oázist varázsoltak!

Az ideális kerti asztal

"A választásnál a minőségre helyeztük a hangsúlyt, ugyanakkor a méret és a tartósság is prioritás volt számunkra. Végül egy légiesebb darabot választottunk a Kave Home márkától.

A fekete fém elegáns és szellős eleme a masszív fa pergolának. Ezenkívül, ha szivárog, egyenesen lefelé áramlik, így nem kell aggódnunk a karbantartás miatt. Hat személy számára kényelmes, ami ideális a számunkra."

A fotel és a szék kiválasztása

"Ez kemény dió volt a számomra. Eredetileg másmilyen széket szerettem volna, de végül nem tudtam választani több termék közül, így az olvasóimhoz fordultam. Nem bántam meg!

Az egyik követőm odavan ezekért a Bonami Selection fotelekért és meg is értem. Rendkívül kényelmesek, szélesek, hangulatosak, de elég magasak ahhoz, hogy elérjük az étkezőasztalt. Mindenki, aki vendégségbe jön hozzánk, azonnal megdicséri őket."

Kiegészítők a tökéletes hangulatért

"A megfelelő kiegészítők kiválasztása volt a legnehezebb feladat. Ezen múlik az első benyomás, ez adja meg az alapvető hangulatot, így szigorú szabályok szerint válogattam. Bár legszívesebben mindent azonnal beszereznék, fokozatosan haladok vele.

Az oldalsó asztalok adják az alapot, amiket grillezéshez, virágcserepeknek vagy a gyerekek miatt használunk. Továbbá különböző méretű, típusú és anyagú virágcserepeket választottam. Nekem a beton és a tengerifű kombinációja vált be."

Tengerparti világítás

"Annak érdekében, hogy teljes mértékben élvezni tudjam a nyári estéket, lámpákkal, gyertyatartókkal és függő lámpákkal vettem körbe magam. Először napelemes darabokat választottam, de azok inkább kiegészítők lettek. Így végül a fiókban talált lámpák adják a fényt, amik olyan hangulatot teremtenek, mintha egy tengerparti étteremben lennénk.

Emellett a napelemes lámpák is felgyulladnak esténként, a gyertyákkal együtt. Itt ismét különböző anyagokat és színeket kombináltam."

Társ, aki kitart melletted: a kültéri szőnyeg

"Sokan kérdeznek minket a kültéri szőnyegről. Már hosszú évek óta szolgál minket ez a darab. Kezdetben minden befolyásnak ellenálltunk, ezért mesterséges anyagot választottunk. Fontos volt, hogy bírja szabadtéren és tartós legyen, emellett ne csak vizuálisan, de tapintásra is kellemes legyen."