15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Minőségjelzés a Bonaminál

Az online vásárlás szórakoztató és kényelmes. Hogyan válassz mégis olyan terméket, amit nem látsz élőben? Jó minőségű? Az anyaga megfelel elvárásaidnak? A könnyebb döntés érdekében olyan szűrőket hoztunk létre, amiknek köszönhetően egy pillanat alatt megismerheted a termékek minőségi szintjét, és a hozzá tartozó tulajdonságokat.

Basic minőség

Okos, pénztárcabarát választás. Olyan alaptermékek, amik jól használhatók a mindennapokban.
  • Legalapvetőbb anyagok és egyszerű konstrukció.
  • Egyszerű design, ami minden belső teret kiegészít.
TERMÉKEK MUTATÁSA

Extra minőség

Ideális középút a jó ár és minőség szempontjából. Ezzel a vásárlással nem fogsz hibázni, és megfelelő karbantartással a termékek évekig kitartanak.
  • A minőségi anyagok miatt a termékek hosszabb élettartamúak és pontosabban kidolgozottak.
  • Mutatós, érdekes és praktikus kialakítás, ami sosem megy ki a divatból.
TERMÉKEK MUTATÁSA

Premium minőség

Az igényesek és a különlegesre vágyók tökéletes választása. Az ide tartozó termékek tartós és minőségi anyagokból készülnek. Megfelelő karbantartás mellett egy életen át kitartanak.
  • Gondosan kiválasztott anyagok, részletes kivitelezés.
  • Egyedülálló és kifinomult megjelenés, gyakran prémium márkáktól és elismert tervezőktől.
TERMÉKEK MUTATÁSA

Hogyan jöttek létre a minőségi kategóriák?

Nem kis feladat termékek tízezreit átnézni és kategóriákba rendezni az interneten. Cikkünkből megtudhatod, hogyan kezeljük a vásárlók visszajelzéseit, és miért jött létre ez az egész projekt.
Olvasd el az interjút!