1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár

2021/2022 legtrendibb lámpái

Házat vagy lakást újítasz fel, vagy csak egy új lámpával szeretnéd felfrissíteni otthonod? Válassz egy olyan darabot, ami igazán egyedivé teszi a teret! Vess egy pillantást az idei trendekre és kezdődhet a felújítás!

Üveg lámpa

Az üveg lámpák elegánsak, stílusosak és egyben újszerűek is. A szürke és színes üveg finom vonalaiban van valami szokatlan, ami egyedivé teszi a belső teret. Nálunk fényes és matt lámpatesteket is találhatsz.

A borostyán különböző árnyalatai is trendinek számítanak, amik meleg benyomást keltenek. A színárnyalatok között azonban nagy a különbség, és különösen oda kell figyelni, hogy passzoljon az adott szoba stílusához.

Az üveg csillárok a nappaliban vagy a hálószobában néznek ki a legjobban, modern vagy glamour díszítéssel kiegészülve.

Lámpa természetes anyagokból

A természet szerelmese vagy? Akkor vigyél haza belőle egy kicsit! Az idei év egyik legnagyobb trendjei a gyengéd természetes anyagok, amik mindenki számára tökéletesek. Az öko tudatos emberek számának növekedésével az olyan anyagok, mint a bambusz, rattan, juta, parafa vagy a fa egyre népszerűbbnek számítanak.

A Bonaminál többek között a Good & Mojo márka kínálatában találhatsz természetes lámpatesteket, amik környezetünk tiszteletben tartásával hoznak létre gyönyörű világítást.

A leggyakrabban használt anyagok a juta, a bambusz, a rattan és a parafa. Ezeknek köszönhetően ragyogó jövő elé nézünk!

Minimalista, indusztriális stílusú lámpatestek

Az ipari stílusú lámpa két fő elven alapul - az egyszerűségen és a praktikumon. Nem lőhetsz mellé, ha fő világításként szürke vagy fekete árnyalatú fém függőlámpát választasz. Ha szeretnél egy kis színt is bevinni a belső térbe, azt sárga, piros vagy narancssárga fénnyel érheted el.

Nem találtad meg, amit kerestél? Nézd meg a többi inspirációt is!