Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Ügyfélszolgálatunk 09.28-án nem lesz telefonon elérhető. Ha segítségre van szükséged, írj nekünk a kisokos@bonami.hu email címre. A lehető leghamarabb válaszolunk.

Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

2021 őszi szőnyeg trendek

Míg a dekorációkat és a bútorokat általában olyan feltűnő helyekre teszed, ahol mindenki láthatja őket, addig a láb alatt heverő szőnyegek könnyedén elkerülhetik az emberek figyelmét. A szőnyegnek nem kell unalmasnak lennie, sőt egy helyesen kiválasztott darabbal teljesen megváltoztathatod a szoba megjelenését.

Egy új szőnyeggel gyorsan és nagyobb befektetés nélkül változtathatod meg otthonod hangulatát! Meríts ihletet őszi kollekciónkból és rendezd be otthonod elképzelésed szerint!

Keleties hangulatú szőnyegek

Minden szőnyeg ugyanazt az unalmas sémát követi és valami egyedi darabra vágysz? Akkor imádni fogod ezeket a Marokkó, India és Perzsia varázslatos hangulatát idéző egzotikus, keleties mintájú darabokat!

A keleties és a perzsa szőnyegek többnyire természetes anyagokból készülnek, amelyeknél a gyapjú vagy a viszkóz dominál.

A Bonaminál azonban olcsóbb és könnyebben tisztítható változatokat is találhatsz. Ezeket a darabokat indusztriális, eklektikus, bohém és klasszikus stílusban berendezett szobákban is használhatod.

Vintage megjelenésű szőnyegek

Egy másik őszi trend a vintage megjelenésű szőnyegek. A múlt érintése minden műértőt érdekel, annak ellenére, hogy ezek a darabok a modern belső terekbe is tökéletesen illenek. Ezek a szőnyegek olyanok, mint a drágakövek, amelyeket nemzedékről nemzedékre adnak át. Az enyhén kifakult megjelenésük miatt leggyakrabban hálószobákban használják.

Egy vintage belső térnek nyugodt benyomást kell keltenie, ezért ne használj erős, telített színeket! Válassz inkább olyan földes színű vagy semleges árnyalatokat, mint például a bronz, szürke, sárga vagy világos rózsaszín.

Megnyugtató árnyalatok

Az őszi szezonban olyan pasztell és a földes színű árnyalatok dominálnak, mint például a bézs, szürke, mustársárga, bordó vagy sötétkék. Ezek a meleg színek hangulatossá varázsolják otthonodat!

A színválasztásakor vedd figyelembe a szoba méretét! A világos színek ugyanis optikailag megnövelik a teret, míg a sötét színek csökkentik.

Természetes anyagok

A természetes anyagokból készült szőnyeg mindig népszerű választás. Amellett, hogy jól néz ki, kellemes rálépni és kiváló hőszabályozó képességekkel rendelkezik. Nagyon jól kombinálható bármilyen fa bútorral. Válassz jutából, pamutból, viszkózból vagy gyapjúból készült szőnyeget, és tedd természetesebbé otthonod megjelenését!

Szőnyegek textúrája és felülete

A magas szálhosszúsággal rendelkező szőnyegeket régebben kerülték az emberek. Azonban most már különböző szálhosszúságú, háromdimenziós hatást keltő darabok közül is választhatsz. Remekül néznek ki és tisztításuk is könnyebb.

Ha bojtokkal vagy rojtokkal díszített szőnyeget vásárolsz biztos lehetsz benne, hogy egyedi megjelenésű belső teret hozhatsz létre.

Nincs meg, amit keresel? Nézd meg kínálatunk több mint 1600 szőnyegét!