Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

2021 trendje: Színes komódok

Ebben az évben a vidám színek és a praktikus tárolóhelyek, például a fiókos szekrények és a komódok dominálnak a bútorpiacon. Az alábbi inspiráció bemutatja, milyen színeket használj 2021-ben és mire kell figyelni a komódok kiválasztásnál!

Mik az idei év slágerszínei?

Idén a belső terek kialakításánál a természetes anyagok és a földes árnyalatok dominálnak. Ha új fiókos szekrényt szeretnél vásárolni, válassz zöld, sárga, barna, szürke, kék vagy tölgyfa és fenyőfa dekorral készült komódot!

Világos vagy sötét színű komód?

Egy sötét színű komód melegséget és meghitt megjelenést kölcsönöz a szobának. Ezért alkalmasabb a dolgozószobába vagy a hálószobába, ahol hangulatos benyomást kelthetsz vele. A sötét színek jól passzolnak a világos falakhoz és padlóhoz. A nagyon sötét és fekete bútorok az eleganciát, a kényelmet és a luxust szimbolizálják.

Egy világos színű komód felfrissíti a belső tereket. Alkalmas a nappaliba, de a gyerekszobába is. Világos színének köszönhetően a kisebb szobák se tűnnek túlzsúfoltnak. Jól kiegészítik a modern, például zöld, kék vagy sárgabarack színekben pompázó belső tereket.

Mire figyelj a színválasztáskor?

Ez elsősorban az ízlésedtől és a szoba általános stílusától függ. Egy jellegzetes szín vagy minta a belső tér domináns elemévé válhat, de más színekkel és mintákkal együtt felesleges káoszt okozhat. Ezért vedd figyelembe a közelben lévő bútorok, padlók és falak színeit is.

Milyen más trendek vannak 2021-ben?

1. Minden bútor kicsit más

2021 egyik meghatározó trendje, hogy mindegyik bútordarab más és más. Azért ügyelj arra, hogy a sok eltérő stílusú bútor ne tűnjön kaotikusnak. Először válassz egy meghatározó színalapot, majd válassz hasonló alapanyagokból és hasonló mintákkal készült bútorokat, kiegészítőket és dekorációkat!

Ha ízlésed engedi, válassz egy különleges darabot, amely kiemelkedik a többi bútor közül. De a választásnál mindig vedd figyelembe a szoba hangulatát és a helyiség domináló bútorait is!

Most már tudod az idei trendeket és hogyan hangolhatod össze a komódokat a különböző stílusú bútorokkal. Válaszd ki álmaid darabját és frissítsd fel otthonod hangulatát!