15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

5 tipp a stílusos falitáblához

Az otthoni irodád felszereléséből a falitábla sem hiányozhat! Praktikus, mert írószerek, jegyzetek és tervezők tárolósára szolgál.

Ugyanilyen fontos funkciója az inspiráció, például egy hangulattábla formájában, ami segít a kreatív projektjeid elindításában.

Termékek

Stílus szerinti falitábla

Olyan táblát válassz, amely illik a munkasarok stílusához. Választhatsz klasszikus parafatáblát, mágneseset, minimalista, drótos táblát, de akár egy szemet gyönyörködtető, fából készült darabot is.

Kiegészítők, amikkel funkcionálisabbá teheted a tábládat

Egészítsd ki tábládat kiegészítőkkel, és hozd ki a legtöbbet belőle! Tegyél rá egy polcot vagy kampókat, hogy felakaszthasd, amire szükséged van. Egy függő csésze és egy tárolókosár is jó ötlet, hogy kisebb tárgyakat, ceruzákat vagy egyéb kellékeket tárolj bennük.

Termékek

Egy kis fény a stílusért és a hangulatért

Ha barátságos és kreatív otthoni irodát szeretnél, szereld fel egy fényfüzérrel vagy egy kis lámpával! Különösen (de nem csak) a szürke napokon fogod érezni, mennyire feldobja a kis zug hangulatát.

Termékek

Egészítsd ki növényekkel!

Egy zöld elem friss energiával tölti meg a táblát! Ráadásul a zöld szín a fáradt szemekre is jótékony hatással van. Látványos és különösen kevés karbantartást igénylő növények például a tillandsiák, amelyek nem igényelnek földet, és csak fel kell akasztani őket. De természetesen bármilyen növény jól mutat. Talán még a mesterséges is, ha nem vagy túl magabiztos a növények gondozásában.

Ne korlátozza kreativitásod a nem elegendő hely

Úgy érzed, hogy egy tábla nem lesz elég? Akkor válassz olyan hirdetőtáblát, ami további részek hozzáadásával könnyen bővíthető. Egy nagyobb táblával számos projektbe belevághatsz - például könnyebben kiválaszthatod a megfelelő színpalettát otthonodba.

Termékek