Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Bauhaus: Egy inspiráló stílus, amelynek neve megtévesztő lehet

Manapság legtöbben fúrókat és egyéb eszközöket képzelünk el a név hallattán, azonban majdnem száz évvel ezelőtt az egyik legnagyobb művészeti iskolát hívták Bauhaus-nak, ahol a tervezés és az építészet aktuális trendjeit sajátították el. A stílus tökéletesen kombinálja a minimalizmust a funkcionalitással és a letisztult vonalaknak, valamint a geometriai formáknak köszönhetően könnyedén egyedi hangulatot varázsolhat a belső terekbe.

A Bauhaus stílusról

A német művészeti iskola a színek és formák tisztaságát hirdette. Az alkotók a modernizmusban találtak ihletet és nem féltek az érdekes geometriai formák és az élénk színek használatától. Az egyszerű vonalak, a minimalizmus és a funkcionalitás azok az elemek, amelyek napjainkban is népszerűek maradtak.

A művészetet inkább a technológiával és a kézművességgel kapcsolták össze, és a ma is klasszikusnak számító darabokat ebben az időszakban hozták létre.

Mit és hogyan hangolj össze

Kivételesen azzal kezdjük, hogy mit ne próbálj meg összehangolni. Ez a stílus az egyszerűséget hirdeti, így ezek a darabok nem kombinálhatók jól a rusztikus vagy a romantikus bútorokkal.

Válassz kevesebb bútort, amely segít kiemelni a helyiség egyedi megjelenését. A kanapé vagy a szék önmagában is műalkotás, ezért nem kell őket túldíszíteni.