Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Kert és terasz boho stílusban

Te is egy olyan helyre vágysz, ahol könnyedén elfelejtheted a munkahelyi feszültséget? Mondjuk egy kert vagy egy terasz?

Természetes anyagok, színek és játékos etnikai motívumok - egy igazán bohém és barátságos pihenőhely hozzávalói. Meríts ihletet a bohém stílusú kerti bútorok, kültéri textíliák és dekorációk választékából, és hozd létre a saját békés szigetedet!

A boho stílus alfája és omegája a természetes anyagok használata. A kültéri bútorok esetében a rattan vagy a tartós egzotikus fa már fél siker.

Kiegészítőként pamut makramé, juta vagy tengeri fű illik a bohém stílushoz. Válassz kerámia- vagy cserépedényeket!

Ne spórolj a textil kiegészítőkkel! Ők teremtik meg a boho stílus igazi hangulatos és nyugodt légkörét, ahol jól esik a pihenés. Kombinálhatsz különböző plédeket, kültéri párnákat, szőnyegeket és kültéri puffokat.

A boho stílus előnye, hogy tetszés szerint testre szabható. A trópusi, Balit idéző, szellősebb irányzatot a lágyabb, krém árnyalatú kiegészítőkkel érheted el.

Ha pedig igazán élénk sarkot szeretnél létrehozni, használj etno, trópusi és állati motívumokkal díszített kiegészítőket!

A függőágy vagy a függőszék elengedhetetlen kiegészítője az igazi boho stílusú terasznak és kertnek. Ha egy könnyed fényfüzért vagy bambuszlámpást is felakasztasz, akkor az esti lazítás is garantált.

Még több ötlet és inspiráció az egyedi kerthez és teraszhoz: