Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Kert és terasz boho stílusban

Te is egy olyan helyre vágysz, ahol könnyedén elfelejtheted a munkahelyi feszültséget? Mondjuk egy kert vagy egy terasz?

Természetes anyagok, színek és játékos etnikai motívumok - egy igazán bohém és barátságos pihenőhely hozzávalói. Meríts ihletet a bohém stílusú kerti bútorok, kültéri textíliák és dekorációk választékából, és hozd létre a saját békés szigetedet!

A boho stílus alfája és omegája a természetes anyagok használata. A kültéri bútorok esetében a rattan vagy a tartós egzotikus fa már fél siker.

Kiegészítőként pamut makramé, juta vagy tengeri fű illik a bohém stílushoz. Válassz kerámia- vagy cserépedényeket!

Ne spórolj a textil kiegészítőkkel! Ők teremtik meg a boho stílus igazi hangulatos és nyugodt légkörét, ahol jól esik a pihenés. Kombinálhatsz különböző plédeket, kültéri párnákat, szőnyegeket és kültéri puffokat.

A boho stílus előnye, hogy tetszés szerint testre szabható. A trópusi, Balit idéző, szellősebb irányzatot a lágyabb, krém árnyalatú kiegészítőkkel érheted el.

Ha pedig igazán élénk sarkot szeretnél létrehozni, használj etno, trópusi és állati motívumokkal díszített kiegészítőket!

Még több ötlet és inspiráció az egyedi kerthez és teraszhoz: