Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Vendégségben a Bonami: Egy bohém stílusú otthon

Ivet dekorációk és kiegészítők beszerzésével foglalkozik a Bonaminál, ezért nem meglepő, hogy otthona berendezését a legapróbb részletekig megtervezte. A lakás stílusa tökéletesen tükrözi a bohém, utazásokkal teli életmódját.

Tekintsd meg Ivet lakását Romana Jašková, a MUCK stúdió neves lakberendezőjének segítségével, és meríts ihletet saját otthonod berendezéséhez.

Könnyed életmód

A hálószoba karakterét nagyban meghatározza az ötletes raklapágy, amely mellé Ivet nem hagyományos éjjeliszekrényeket is helyezett.

„Ez egy rögtönzött megoldás volt, mert az ágy nagyon alacsony, és nem volt könnyű megtalálni hozzá a megfelelő magasságú asztalokat. Ezért inkább polcokat választottam, amelyeket a saját igényeimhez tudtam igazítani "

Hogy a tér szellősebbnek tűnjön, Ivet szekrény helyett ruhaakasztót használt.

"Szeretem korlátozni a tárhely mennyiségét, ez segít megtartani azokat a dolgokat, amelyekre valóban szükségem van, és így könnyen megszabadulhatok azoktól, amelyeket nem használok."

Világítás és dekoráció

Ivet különböző plédekkel, szőnyegekkel, párnákkal és szőrmékkel gyakran megváltoztatja a belső tér jellegét nemcsak a hangulata, hanem az adott évszak szerint is. A hangulatvilágítást is szívesen használja.

"Nem rajongok a csillárokért, amelyek az egész szobát megvilágítják. Ehelyett inkább a kisebb fényforrásokat részesítem előnyben, amelyek lágy meleg fényt szolgáltatnak, és hangulatosabbá teszik a teret. Az ihlet Skandináviából származik, ahol azt állítják, hogy minden szobához legalább hét kis fényforrásra van szükség - asztali lámpákra, gyertyákra, lámpákra és fal- vagy padlólámpákra" - magyarázza.

További tanácsok és tippek