Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Vendégségben a Bonami: Egy mesés gyerekszoba

Szeretnéd, ha a gyerekszoba egy valóságos fantáziabirodalom lenne, ahol a csemetéd egy olyan mesebeli világban cseperedhetne, ami felnőtt szemmel is stílusos?

Gyűjts inspirációt a híres szlovák influencer, Tatiany Židekovej otthonából, és fedezd fel azokat a darabokat, amikkel egy igazán mesés gyerekszobát rendezhetsz be gyermekednek!

Mesés álmok

Az ágy a gyerekszoba központi eleme, így jó, ha nem csak kényelmes, de különleges is egyben. Szerezz be egy házikó alakú gyerekágyat, amiben nagy élmény lesz az esti meseolvasás.

A tökéletes alváshoz kell egy minőségi matrac és egy olyan ágyneműhuzat is, melynek mintája lenyűgözi a kicsit.

Jó, ha a gyerekszobában sok polc és tárolódoboz van, hogy legyen hova pakolni a sok játékot. A skandináv stílusú kiegészítők légiességet visznek a térbe.

Válassz olyan íróasztalt, ami együtt nő csemetéddel. A letisztult vonalak és a különleges dekoráció garantálja, hogy sok éven át a gyerekszoba dísze legyen.

Kontrasztos színek

A sötét és világos tónusok kombinációja harmonikus légkört teremt a gyerekszobában. A fekete, a sötétzöld és a barna nem tipikus gyerekszoba színek, mégis nagyon jól kombinálhatók a kicsik rózsaszín, bézs vagy fehér színű kiegészítőivel.

A szőnyeg ideális a gyerekszobába. Nem fázik a kicsik talpa, és kényelmes lesz a földön játszani.