Mid Season Sale | Vásárolj akár 40%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Cipőtartók

A változatos formatervezésnek köszönhetően egy cipősszekrény már nem csak a lábbelik tárolására alkalmas. Az alacsony cipőtartó pad kiváló ülőalkamatosságnak is, míg a magasabb állványok akár ötletes térelválasztóként is funkcionálhatnak. Könyvek vagy ruhák is elférhetnek bennük, így máris több lehet, mint egy egyszerű cipőtároló! A lényeg, hogy mindig a hely típusának megfelelően válassz.

A változatos formatervezésnek köszönhetően egy cipősszekrény már nem csak a lábbelik tárolására alkalmas. Az alacsony cipőtartó pad kiváló ülőalkamatosságnak is, míg a magasabb állványok akár ötletes térelválasztóként is funkcionálhatnak. Könyvek vagy ruhák is elférhetnek bennük, így máris több lehet, mint egy egyszerű cipőtároló! A lényeg, hogy mindig a hely típusának megfelelően válassz.

Szűrők és rendezés
Cipőtartó típusa
Anyag
Jellemzők
Készleten
Kedvezmények
Újdonságok
Szűrők és rendezés
119 termékből 48 lett látható

Hogyan válassz cipőtartót?

Nem kérdés, hogy a szobában rendelkezésre álló hely pontos lemérése csak egy első lépés az ideális cipőtartó kiválasztásánál. Ha ugyanolyan fontos számodra az, hogy minden négyzetcentimétert kihasználj, mint az, hogyl hosszú évekig elégedett legyél a cipősszekrénnyel, akkor érdemes átgondolnod, hogy a vágyott cipőtartónak milyen funkciókat kell betöltenie.

Szeretnél olyan cipősszekrényt, amire le is lehet ülni? Válassz olyat, ami pad és cipőtartó egyben!

A paddal ellátott cipőtartók a legkeresettebb típusok közé tartoznak. Két okból is népszerűek. Amellett, hogy igényes megoldást jelentenek a cipők tárolásához, kényelmesen ülőhelyet is biztosítanak a cipők felhúzásához. A zárt cipősdobozok előnye, hogy letisztult megjelenést biztosítanak az előszobában. A nyitott cipőtartókon pedig gyorsan megszáradnak a nedves lábbelik.

A pados cipősszekrények nagy előnye a puha párnával bélelt ülőfelület, ami gondoskodik a kényelemről. Ha kisgyermekek vagy házi kedvencek is élnek a családban, akkor válassz cipzáros, levehető huzatú üléssel ellátott cipősszekrényt. Így bármikor könnyedén kimoshatod a huzatot.

A maximális tárolóhelyet kinyitható cipősszekrényekkel érheted el

Sok cipőd van, és nem szeretnéd őket a pincében lévő szekrényekben és dobozokban rejtegetni? Akkor sok tárhelyre lesz szükséged, és ebben a csukható (vagy billenthető) cipőtartók a legjobbak. Kínálatunkban magasabb és alacsonyabb típusokat is találsz, különböző számú fiókkal.

A cipősszekrény kiválasztásakor gondold át, hogy szeretnél-e, és ha igen, milyen tükröt az előszobába. A magas cipőtartó mellett jól mutat egy magas és keskeny tükör, amiben indulás előtt tetőtől talpig látod magad. A középmagas cipőtartó komódokhoz pedig jól illik egy kisebb tükör, amit a cipőtartó fölé akasztasz.

TIPP: Szerezz be egy kis ülőkét, puffot vagy egy padot a csukható cipősszekrényhez, hogy kényelmes legyen a lábbelik felhúzása.

 

Teleszkópos cipőtartók: Ha igazán praktikus megoldást keresel

A teleszkópos cipőtartó nem túl designos ugyan, cserébe viszont rendkívül praktikus. Nagyszámú cipőt képes magába rejteni, és nagyon jól átláthatók benne a lábbelik. Így sokszor ez a típusok jelenti a legjobb megoldást, ugyanakkor érdemes arra figyelni, hogy ne legyen annyira fókuszban a térben.

Az összecsukható cipőtartókat is állíthatod kevésbé feltűnő helyre: gyakran helyezik el őket öltözőkben, gardróbokban, műhelyekben, vagy beépített gardróbszekrények alsó polcain.

Klasszikus megoldás: Polcos cipőtartó

Ha a nyitott, polcos cipőtartókat részesíted előnyben, válassz olyan darabot, ami nem zavarja az előszoba esztétikáját és elég hely marad mellette a térben. A fa vagy fém polcos cipőtartókon kevesebb lábbelit lehet elhelyezni, mint egy csukható, komód jellegű cipősszekrényben, cserébe viszont a legkisebb előszobákban is elférnek.

Milyen más cipőtartók segítenek megoldani a cipők tárolását?

  • nagyméretű cipősszekrények
  • cipőtartós, tükrös, akasztós előszobafalak
  • függő cipőtartók
  • fali cipőtartók

TIPP: Sose tárolj nedves cipőt zárt cipősszekrényben! Ilyen esetekben nagyon jól jön egy cipőtartó állvány, amin meg tudnak száradni a bőr- műbőr cipők, a sportcipők és a sífutócipők is.