Vásárlásodra most 8 000 Ft vagy 30 000 Ft kedvezmény | Spórolj most →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Élénk színű és stílusos erkély

Egy 2 négyzetméteres erkélyt igazi kihívás lehet berendezni, azonban nincs is annál jobb érzés, amikor a szabadban élvezheted a reggeli kávét.

Összeválogattuk neked legszebb kültéri kiegészítőinket és bútorainkat, amelyekkel egyedivé varázsolhatod az erkélyt. Használd ki a rendelkezésre álló helyet praktikusan és élvezd a meleg nyári estéket egy frissítő ital társaságában!

Kényelem mindenekelőtt!

A stílus még nem minden, egy hangulatos erkély alapja a kényelem. A kiváló minőségű kárpitozásnak köszönhetően, a modern kerti bútorok legalább olyan kényelmesek, mint a nappali népszerű kanapéi és fotelei.

Ezért is ajánljuk a Le Bonom egyik legnépszerűbb darabját, amely egy kiváló minőségű ülőpárnával biztosítja a kényelmet.

Válassz minőségi anyagokból készült darabokat!

A párnák és egyéb textíliák kiválasztásakor elsősorban az anyagok minősége és tartóssága az egyik legfontosabb szempont.

A Fab Hab kiegészítői újrahasznosított műanyagból készültek, amelyek ellenállnak az UV sugárzásnak és a hosszú élettartam mellett, teljesen vízállók. A speciális anyagból készült kiegészítők még a folyamatos napfény hatására sem vesztik el élénk színeiket.