Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Érezd magad továbbra is közel a nagyszüleidhez

Sokkal jobban, mint valaha, az idősebb generáció védelme rendkívül fontos lett. A legjobb, amit a nagyszülők érdekében tehetsz, ha a személyes találkozókat virtuális beszélgetésekre és videóhívásokra cseréled le.
Hívd őket rendszeresen és találjátok ki a következő sütemény receptjét, játssz velük egy gyors kártyajátékot vagy beszéljétek át a régi szép időket a gyerekkori túrákról.

Beszélj velük rendszeresen

A minimális kapcsolatfenntartás elengedhetetlen része életünknek, különösen a mostani időszakban. Sajnos a személyes találkozások nem javasoltak, ezért hozd ki a legtöbbet az internetből és a modern technológiából. Hívd fel nagyszüleidet olyan gyakran, amennyire csak lehet és beszélj velük olyan mindennapi témákról, mint például a legjobb sütemény receptje, vagy a kedvenc filmsorozat következő epizódja.

Ha nagyszüleid használják az internetet, segíts nekik beállítani a videóhívásokat. Biztosan örülni fognak, ha nem csak a hangodat hallják. Ezen kívül megmutathatjátok egymásnak a szebbnél szebbre sikerült, házi készítésű védőmaszkokat is. Ha a nagyszülők nem használják az internetet, küldj nekik postán néhány fényképet úgy, mint a régi szép időkben.

Maradj otthon biztonságban!

Kövesd az eseményeket és légy erős! Mi most is Veled vagyunk, és segítünk abban, hogy kellemes és stresszmentes legyen az otthon töltött idő.