Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Fedezd fel 2022 kert trendjeit!

Inspirációt keresel a kerted vagy a terasz megújításához? Vagy csak érdekelnek a 2022-es kert trendek? Nézd meg összeállításunkat és válaszd ki az otthonodba legjobban illő kerti bútorokat, kültéri szőnyegeket, lámpákat és más stílusos kiegészítőket.

1. trend:

A „kint" az új „bent"

Egyre több időt töltünk a szabad levegőn és a terasz vagy a kerti pihenőhelyek lassan a nappali kényelmével kezdenek vetekedni. A kertek és teraszok 2022-ben is ezt a trendet fogják követni.

Válassz olyan kárpitozott kerti bútorokat, amelyeket rendkívül tartós külső anyagokkal ötvöznek. A kényelmes belső tér benyomását a kerti hintaszékkel, párnákákkal, kültéri szőnyegekkel és stílusos világítással érheted el.

2. trend:

Használd a kertet egész évben!

A kertet ne csak nyáron használd ki! A megfelelő bútorokkal és kiegészítőkkel kora tavasztól egészen késő őszig használhatod. Szerezz be néhány olyan meleg takarót, plédet és kültéri melegítőt, amelyekkel könnyedén melegen tarthatod a helyiséget a hidegebb napokon is!

3. trend:

Kültéri home-office

A világjárvány kezdete óta a home-office sokunk számára mindennapi valósággá vált. Ha már úgysem az irodában vagyunk, miért ne dolgozhatnánk közvetlenül a friss levegőn?

Kezdetnek bőven elég lesz egy stabil asztal, egy kényelmes szék, egy megfelelő napernyő és egy kellemes hely egy árnyas fa alatt. Látni fogod, hogy a megfelelő környezetben a munka is jobban megy.

4. trend:

Földes árnyalatok

A kerti bútorok és kiegészítők színpalettáját idén az időtlenséget tükröző földes árnyalatok képviselik. Barna, bézs, szürke, piros, narancssárga, sötétzöld vagy mélyvörös az ideális választás. Tetszés szerint kombinálhatod őket, mert gyönyörűen passzolnak egymáshoz.

Nézd meg 2022 további trendjeit!