15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Fedezd fel: Boho Luxe trend

Michaela Šelenberková
Michaela Šelenberková
Bonami Blogger

A laza bohém és a pazar glamour stílusok annyira különböznek egymástól, hogy egyszerűen nem is működnének együtt. Vagy mégis?

Nézd meg, milyen remekül néz ki, ha a fényűző stílust természetes és földes elemekkel ötvözöd. Fedezd fel velünk a Boho Luxe lakberendezési trendet!

Termékek

Mitől különleges a Boho Luxe stílus?

A Boho Luxe stílust a zene, a művészet, az utazás és az elegancia inspirálja. A textúrák és színek kombinációjával, valamint a megfelelő kiegészítőkkel élénk és gazdag benyomást kelt.

Kitűnő választás, ha szeretnéd feldobni bohém enteriőröd egy-egy elbűvölő kiegészítővel. Ez persze fordítva is megállja a helyét, még egy markáns glamour enteriőr is lágyítható természetes elemekkel és bohém szabadsággal.

Termékek

Hogyan legyen Boho Luxe stílusú otthonod?

A Boho Luxe a szabad szellemű enteriőröknek kedvez, ezért nem tudjuk pontosan megmondani, hogyan kell kinéznie. De adhatunk néhány remek tippet, hogy a magadévá tehesd ezt nem mindennapi stílust.

Rengeteg érdekes és furcsa darab kombinációja jár ezzel a trenddel. Felhasználhatsz mindenféle apró emléket az utazásaidról, a bolhapiacokról vagy a nagyi padlásáról. Olyan képek és dekorációk is szóba jönnek, amik narratívát és történelmet hordoznak. Vagy legalábbis olyannak tűnnek.

Kezdd el a rétegezést! Egészíts ki egy semleges színű kanapét makramé párnákkal, egy keleti mintás lámpabúrával vagy egy tengerifű puffal. Az érdekes textúrák a legjobb barátoddá válnak majd.

Kombinálj természetes színeket, például zöldet, barnát vagy lilát merész arannyal vagy ezüsttel.

Termékek

Még több inspiráció