Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Dekorációk bohém stílusban

Nem célod a teljes tökéletesség, és a minimalista stílus helyett inkább valami mást választanál? Szereted a színeket, és úgy gondolod, hogy a kisebb tökéletlenségek élettel telivé teszik a belső teret?

Akkor szabad lelked számára a bohém lakberendezési stílus a tökéletes választás! Fő szabálya egyszerű - minél több, annál jobb. Fedezd fel tippjeinket, és rendezd be a lakást különleges dekorációkkal!

7 tipp a bohém stílusú lakberendezéshez

Kombináld a különböző textúrájú dekorációkat és kiegészítőket - tengerifű, fa, pamut, juta, nád, bőr és makramé. Ezek párosítása a bohém stílushoz különösen illik.

Minél több a növény, annál jobb. Természetes cserepekben vagy makramé tartókban jól mutatnak majd.

Variáld a mintás textilkiegészítőket. Keleti, mandala, virág- és állatmotívum. Minden megengedett.
Csempéssz a térbe egy vintage kiegészítőt vagy egy olyan tárgyat, amihez érzelmileg kötődsz. Ez egyéniséget és otthonosságot ad a szobának.

Használj bátran dekoratív lámpákat! A lámpák, lámpások, gyertyatartók és fényfüzérek fokozzák a nyugodt hangulatot.

A bohém enteriőr színvilágára a meleg, földes, természetes árnyalatok jellemzők, amiket remekül feldobhatsz egy-egy élénk színű, sárga, piros vagy türkizkék darabbal - csak rajtad múlik.

Egészítsd ki a belső teret fémes részletekkel! Egy sárgaréz képkeret, egy kaspó vagy egy rézszínű lámpa kiemeli a környező természetes textúrákat.