Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezés1 750 Ft nekedKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Főszerepben az extravagáns kanapék

Kreatív, nyüzsgő személyiség vagy, és az unalomnak nincs helye az életedben? Fejezd ki személyiségedet lakásodon keresztül is, néhány rendhagyó bútor segítségével!

Meríts ötleteket az alábbi, extravagáns kanapékból, melyek formatervezésükkel felpezsdítik a belső teret.

Lekerekített forma

2021 nagy divatja a lekerekített, ívelt formájú kanapé. Eredeti, páratlan és kellemes hangulatot áraszt. Megjelenésének köszönhetően friss energiával, harmóniával és a biztonság érzetével lát el minden szobát, ahova bekerül.

Káprázatos bőr

Extravagáns hatást kelt egy díszített bőr ülőbútor is. Nagy, impozáns kúriákra emlékeztet, és stílusosan tökéletes, ha szeretsz klasszikus irodalmat olvasni. Jól illik a vintage és a rusztikus lakberendezéshez is.

Romantikus minták

Otthonainkra általában a minimalista és az egyszínű bútorok jellemzőek. Ezért egy köztük megjelenő mintás kanapé extravagánsnak mondható. Jöhet a virágos, a kockás vagy a csíkos minta, melyek nosztalgikusak és romantikus, provence-i, valamint rusztikus stílust visznek a falak közé.

Bársonyos simogatás

Elegáns, kényelmes és eredeti. Így írhatnánk le a bársonyhuzatos kanapékat, melyek kialakításukkal a lakberendezési drágakövek közé tartoznak. Nem hiányozhatnak a kreatív és játékos légkörű otthonokból. Vigyél haza egy kis glamour stílust!