Azonnal szállítható kanapék 20% kedvezménnyel a KANAPE20 kóddal | Spórolj még ma →
Tavasz otthon és a szabadban | Inspirálódj →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Furninova

Szerezz be egy kanapét az egyik vezető skandináv gyártótól, és adj helyet az egyszerűségnek és az eleganciának a belső térben. A Furninova márka a 90-es évek eleje óta van a piacon. Ez idő alatt tökéletesre csiszolta stílusát, amit esztétika és funkcionalitás jellemez. A minőségi anyagok felhasználása szintén magától értetődő.

3 érv, hogy miért válaszd a Furninova márkát

A Furninova kiváló minőségű anyagokból gyárt modern ülőbútorokat, amelyek több minősítéssel is rendelkeznek. A stílus és a minőség mellett hosszú élettartam és a hosszú távú, fenntartható gyártás is elnyerte a vásárlók tetszését. A több évtizedes tapasztalat a Furninovát egy népszerű és elismert márkává tette.

Kézi gyártás
A Furninova távol tartja magát a tömegtől. A gyártás a saját létesítményeiben zajlik, és inkább a kézi gyártásra emlékeztet. Keretek gyártása, egyes alkatrészek összeszerelése, kárpitozás - mindez profi szakemberektől.

A természet figyelembe vétele
A gyártás során nem használnak veszélyes színezékeket vagy egyéb vegyszereket. Ezért a kanapék gyártása során a munkások jó munkakörülménye, a vásárlók egészsége és a környezet is maximálisan figyelembe van véve.

Kiváló minőségű anyagok
A kárpitszövetek a nemzetközi tanúsítványoknak és a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek. Nem váltanak ki allergiás reakciót vagy egyéb egészségügyi problémát. A felhasznált fa FSC® tanúsítvánnyal rendelkezik.

Vásárlás kategóriák szerint

Szűrők és rendezés
Elérhetőség
Szín
Kollekció
Ár
Újdonságok
Szűrők és rendezés
Szín
PirosPirosPiros (6)SárgaSárgaSárga (2)FehérFehérFehér (6)ZöldZöldZöld (8)FeketeFeketeFekete (0)KékKékKék (0)NarancssárgaNarancssárgaNarancssárga (6)RózsaszínRózsaszínRózsaszín (0)LilaLilaLila (0)SzürkeSzürkeSzürke (26)BarnaBarnaBarna (6)TöbbszínűTöbbszínűTöbbszínű (0)ÁtlátszóÁtlátszóÁtlátszó (0)BézsBézsBézs (14)TürkizTürkizTürkiz (0)EzüstszínűEzüstszínűEzüstszínű (0)AranyszínűAranyszínűAranyszínű (0)Natúr Natúr Natúr (0)
Ár
Ajánlat típusa
13 termékből 13 lett látható
  • 1