Azonnal szállítható kanapék akár 30% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Wenko

Wietze Wenselaar és Maria Köllner - férj és feleség - a találékonyságnak és az üzlet iránti szenvedélynek köszönhetően létrehozták a Wenko márkát. Háztartási termékek széles választékát kínálják, amely a minőséget, a megfizethetőséget és az innováció iránti vágyat tükrözi. Ezt több mint 1000 szabadalom és védjegyjog bizonyítja.

3 érv, hogy miért válaszd a Wenko márkát

A Wenko márka az 1950-es évek vége óta összpontosít lakáskiegészítők gyártására, különös tekintettel a fürdőszobára, a konyhára, a takarításra és a beltéri bútorokra. A több tervezőből álló csapat olyan termékeket hoz létre, amelyek nemcsak praktikusak, hanem kiváló minőségűek is.

Főszerepben az innováció
A Wenko márkát a találékonyság és az innováció iránti vágy vezérli. Igyekszik termékeit folyamatos fejlesztés alatt tartani és kedvező áron kiváló minőséget biztosítani vásárlóinak.

Rögzítőrendszerek egész kollekciója
Annak érdekében, hogy az albérletben élőknek se kelljen lemondaniuk a fali kiegészítőkről, a Wenko különféle megoldásokat kínál fúrás nélküli rögzítéshez. A szerelés egyszerű és szinte minden felületre alkalmas.

Kivételesen széles kínálat
A legolcsóbb termékektől a prémium termékekig, amelyeket a legigényesebbek is értékelni fognak. A legváltozatosabb kollekció segítségével könnyedén, egy stílusban rendezheted be az egész háztartást.

Szűrők és rendezés
Kollekció
Ár
Rögzítés típusa
Azonnal szállítható
Akciók
Újdonságok
Szűrők és rendezés
1720 termékből 48 lett látható