Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Gyerkőccel a konyhában: Hogyan vonjuk be a kicsiket a főzésbe?

Angelica Tudor. Június

Az egészséges és helyes étkezési szokásokat általában korán kezdjük el tanulni. A szülők azok, akik már kisgyermekkoruktól tanítják gyermekeiknek az egészséges táplálkozás elveit és hosszú távú előnyeit.

A Bonami remek szárnysegéded lesz ebben, és biztosítja neked és a kicsiknek a szükséges eszközöket, hogy a konyhában könnyen és szórakoztatóan készíthessetek finom recepteket. ♥Ne felejtsd el bevonni a kicsiket minden étkezéssel kapcsolatos tevékenységbe! Ezáltal a gyerekek felelősségteljesebbé és tudatosabbá válnak, ha a táplálkozásról van szó.

Amennyiben megfelelő eszközöket adunk a kis kezecskéknek, az megnyugtatja őket, és segít nekik jobban koncentrálni a feladatokra. Válassz fa vagy műanyag tálakat pici kuktád számára.

A konyhai kötény nagyon praktikus és rendkívül szórakoztatóvá teszi a konyhában töltött időt a kicsik számára.

Gyerekkorunk óta mindig kíváncsiak voltunk azokra a finomságokra, amiket anyukánk vagy nagymamánk készített a konyhában.

Amint a gyerekek kíváncsivá válnak, könnyen bevonhatjuk őket a főzés világába, ami azt jelenti, hogy igazi segítségünkre lehetnek a konyhában.

Válassz könnyen elkészíthető recepteket és eszközöket!

Válassz kifejezetten gyermekeknek szánt ételeket, amik még a legválogatósabbaknak sem okoznak problémát.

Válassz praktikus termékeket a konyhába!