Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Hálószoba átalakítás 15 perc alatt

Szeretnéd tudni, hogyan érhetsz el gyors és látványos változást otthonodban? Meríts ihletet Anna Hanze két hálószobás lakásának elrendezéséből és hozz létre egy gyönyörű, finom belső teret! Derítsd ki velünk, hogyan lehet különböző textilek és kiegészítők segítségével megteremteni egy romantikus és természetes hálószobát, amit bátran hívhatunk a béke minimalista oázisának.

Válogass stílusos párnák, kiváló minőségű ágyneműk és designer dekorációk között és érd el a kívánt hatást csupán néhány apró változtatás segítségével!

Praktikus, esztétikus anyagok

„A hálószoba berendezésénél elsősorban a természetes anyagok és a visszafogott színek iránti szeretetem vezérelt.

Számomra kiemelten fontos, hogy az ágynemű lehetővé tegye a bőröm megfelelő légzését. A lenvászon képes akár 25% nedvességet magába szívni, így nyáron lehűt, télen pedig fűt.“

Univerzális kiegészítők

„Kerek, pillangó mintás párnákkal és egy fémasztallal sikerült becsempésznem a nyarat a belső térbe. Ez az asztalka olyannyira univerzális, hogy nem csak éjjeliszekrénynek tökéletes, de könnyedén be tud tölteni más funkciókat is.

Érdekes módon a teteje teljesen független elem, így tálcaként is használható. Gyönyörű arany színe tökéletes harmóniában van a többi kiegészítővel, így az egész lakás egy árnyalatban pompázhat. Vásárláskor érdemes figyelembe venni ezeket a többfunkciós bútorokat.“

Szellős belső tér

„A másik uralkodó szín a fehér volt. Személy szerint az egyszerű, minimalista belső tereket kedvelem hangulatos elemekkel díszítve.

Itt is természetes anyagokat választottam, pontosabban egy fehér pamut ágyneműt, aminek legnagyobb előnye higroszkópos jellege, ami nyáron nagyon jól tud jönni. Ezután természetesen az esztétikai szempontok következtek: a fehér fény, ami nem csak a szemnek jó, de a szobát is beragyogja.“

Kiegészítőkkel az egyedi légkörért

„Fehér, puha párnákat választottam az ágyneműhöz, amik tökéletesen harmonizálnak egymással és nem csak nyáron, de télen is nagyon jól működnek, amikor leginkább szeretnénk hangulatos kiegészítőkkel körbevenni magunkat. Melléjük egy pihe-puha, rojtos plédet választottam, amibe minden évszakban szívesen betakarózom.

A szoba különleges jellegét egy gyönyörű márványtartóban lévő illatosított gyertyával hangsúlyoztam ki, ami később praktikus díszítőelemként fog funkcionálni.“