Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Mid Season Sale: Akár -50% →A 15%-os kedvezmény a Bonami Boltban a már leárazott és megjelölt termékeken kívül mindenre érvényes.

Hangulatos hálószoba skandináv stílusban

Meríts inspirációt az északi természetből, és vigyél belőle egy darabot a hálószobádba is! Idén egyértelműen a természetességen van a hangsúly, amit a skandináv stílus tökéletesen kihangsúlyoz. A skandináv bútorok elsősorban egyszerűek, tágasak és a letisztult formatervezésnek köszönhetően rendkívül praktikusak is. Nézd meg összeállításunkat és frissítsd fel a hálószobád hangulatát!

Skandináv stílusú ágy

A hálószoba egyik legjellegzetesebb bútora az ágy. Fontos, hogy nagyon tartós és stabil darabot válassz, amely ugyanakkor nem túldíszitett. Az ágykeret lehet világos fából, amely nem tűnik ki a szoba bútorai közül.

Az új ágyneműk vásárlásánál ügyelj a megfelelő szövet kiválasztására. Válassz olyan egyszínű pamutból vagy lenvászonból készült ágyneműt, amely könnyen kombinálható más színekkel. Ezután az ágyneműt egészítsd ki sok kényelmes párnával és egy meleg pléddel vagy ágytakaróval!

Milyen színeket használj a hálószobában?

A hálószoba hangulatát a textilkiegészítők és a dekorációk színei határozzák meg. A hangsúlyosabb árnyalatokat óvatosan használd, mert megzavarhatják a pihenést. Tapasztalataink szerint a legalkalmasabbak az olyan földes árnyalatok, mint a bézs, szürke, barna, világoszöld, mustársárga, púderrózsaszín és kék.

Skandináv stílusú dekorációk

Vedd körül magad olyan dolgokkal, amik segítenek ellazulni! Például halvány világítás, fali képek, illatgyertyák, gyertyatartók, könyvek, puha szőnyegek és virágvázák. Ezeket a kiegészítőket válaszd természetes anyagokból és semleges vagy földes árnyalatokban. Találd meg az egyéniségedhez legjobban illő darabokat és varázsold át hálószobádat egy igazi relaxációs oázissá!