Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

A könyvespolcok és komódok tökéletes kombinálása

Ha unalmasnak tartod az egységes szekrényeket, válassz eredeti bútorokat, amik kiegészítik egymást, funkcionálisak és egyben kellemes hangulatot árasztanak!

Segítünk kiválasztani stílusodnak megfelelő könyvszekrényeket és polcokat, amiket könnyedén kombinálhatsz egymással ahhoz, hogy egy harmonikus közeget hozz létre.

Válassz egy stílust!

A bútorok kiválasztása előtt fontos meghatároznod, milyen stílusban képzeled el az adott szobát. Ez biztosítja az eredeti, de nem kaotikus végső benyomást.

Előfordulhat, hogy a stílusok keverednek egymással és ez teljesen rendben van. Egy egyszerű skandináv könyvszekrényhez remekül passzol egy bohém fiókos szekrény vagy egy indusztriális polc is. Ennek ellenére érdemes követned azt a képet, amit előre megálmodtál.

Kontraszt az anyagok között

Kerüld az azonos kinézetű vagy szerkezetű tárolókat! A tér túl nehéznek és egységesnek tűnhet általa. Ehelyett összpontosíts inkább az érdekes textúrákra és ne félj kombinálni őket!

Ha például bohém stílusban szeretnéd berendezni a szobát, egy sima felületű fából készült komód és egy rattan vagy juta ajtóval rendelkező szekrény remekül kiegészítik egymást.

Változatos színek

Ha ennek ellenére mégis ugyanabból az anyagból választod ki a bútorokat, jó ötlet, ha különböző színárnyalatokkal teszed őket egyedivé. Ennek természetesen nem kell azt jelentenie, hogy minden egyes darabnak más színűnek kell lennie.

Egy színesebb komód vagy szekrény életet lehet a szobába. Ha dominánsabb belső térre vágysz, szerezz be egy gazdag és egyedi színben pompázó szekrényt!

Zárt és nyitott terek váltakozása

A kiegyensúlyozott térhasználat harmonikus légkört teremt. A nyitott könyvszekrények, polcok vagy üvegszekrények levegőssé teszik a szobát.

De ne feledd, hogy a bennük lévő tárgyaknak harmonizálniuk kell a szoba többi részével! Ha olyan tárgyakkal is rendelkezel, amiket nem szeretnél kitenni, érdemes beszerezned egy zárt ajtójú fiókos szekrényt.

Vintage és modern darabok kombinálása

Szerencsére a mai belső trendek nincsenek szigorú szabályokhoz kötve, így minden eredeti és "normálistól" való eltérés jó ötlet lehet.

Ne habozz felújítani dédnagymamád régi ágyát és illeszd be nyugodtan akár a legmodernebb darabok közé is! Egészen biztosan megtalálod a módját, hogyan jöjjenek ki jól egymással.

További inspirációért nézz körül a Komódok és ruhásszekrények kategóriában!