Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Ideiglenes vs. életre szóló kanapék

Kanapéra mindig szükségünk van, de életünk különböző szakaszaiban mást és mást várunk el tőle. Néha ideiglenes ágyként és tárolóhelyként is szolgálnia kell, máskor a tágas nappali stílusos ékeként szeretnénk ránézni. Hozzád melyik illik a legjobban?

1. Első albérlet

Beköltöztetek első kis szerelmi fészketekbe a pároddal, vagy csak élvezed, hogy végre egyedül élhetsz? A lakásnak egyáltalán nem kell nagynak lennie, főleg, ha jól be van rendezve.

Érdemes olyan kanapét vásárolni, ami nem terhel meg túlságosan és jól szolgál a következő néhány évben, akár pihenésre, alvásra vagy tárolásra szeretnéd használni. Lehet, hogy nem együtt fogtok megöregedni, de ezzel semmi gond nincsen: idővel az ízlésed és az igényeid is változni fognak.

Alvóhely a mindennapokban

Ha nem fér be ágy és kanapé is, köss egyszerű kompromisszumot egy kinyitható kanapéval! Fontos, hogy ne keményet válassz (ami csak alkalmanként megfelelő), hanem olyat, amihez klasszikus matrac tartozik.

Funkcionalitás mindenekelőtt

A választás során koncentrálj a tárolóhelyre, így nem lesz szükséged annyi fiókos szekrényre. A kis kanapé jó döntés, mellette puffok, fotelek és párnák is biztosíthatnak ülőhelyeket. A futon kanapék nagyszerűek tudnak lenni, mivel kanapéként is kényelmes ágyként is remekül megállják a helyüket.

2. Több hely, nagyobb kanapé?

Most vásároltad meg saját otthonodat vagy egyszerűen csak többen laktok már együtt? Itt az idő befektetni egy nagyobb és tartósabb kanapéba fektetni, ami ellenállóbb is.