15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

15% kedvezmény mindenre a BIRTHDAY15 kóddal→ *A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Így dekoráld otthonod glamour stílusban

Az angol glamour szó jelentése báj vagy varázslat. Vidd be ezt az érzést otthonodba is dekorációk segítségével! A szoba fényűzően fog kinézni anélkül, hogy le kéne cserélni a bútorokat.

Merülj el az extravagáns dekorációk világában, amik egyszerűen fogalmazva is elbűvölőek. Segítünk, hogyan válassz és miképp kombináld őket!

Termékek

Hogyan válasszunk glamour dekorációkat?

Az anyagok kulcsfontosságúak, hiszen a dekorációnak pazar és drága benyomást kell keltenie. Nem hibázhatsz az üveggel, márvánnyal, fémekkel vagy kristályokkal sem.

A színektől és a mintáktól sem kell félned. A virág-, állat- és geometriai minták tökéletesek. A mintákat és a színeket is keverheted egymással, de próbáld elkerülni a zsúfolt eredményt. Ezért jó kiindulópont lehet, ha kisebb dekorációkkal, például párnákkal, szőnyegekkel, vázákkal és szobrocskákkal kezdesz.

Glamour díszek a hálószobába

A legjobb dekoráció egy glamour hálószobába a dekoratív tapéta, ami textúrát és színt ad a helyiségnek. Választhatsz virágmintás, steppelt vagy absztrakt mintájút is. Ezután a kiválasztott tapétát illeszd a többi kiegészítő mintájához és színéhez, hogy az összhatás ne legyen túlzó.

A képek szintén személyiséget kölcsönöznek a hálószobának. Mit szólnál az üveg- vagy csillámló keretekhez? Az érdekes keretekbe helyezett tükrök ugyanúgy feldobják a szobát. Az éjjeliszekrényre helyezz illatgyertyát vagy diffúzort, és egy üvegvázát a virágoknak.

Glamour dekoráció a hálószobába

Glamour dekoráció a nappaliba

Alakítsd át nappalid saját művészeti galériáddá! Extravagáns vázák, dekoratív keretbe foglalt tükrök, képkeretek és egyéb kiegészítők fémes hangsúlyokkal, szőrmék, puha párnák, vintage szőnyegek és keleti mintás szőnyegek mind ragyogóvá varázsolják a szobát.

Glamour dekorációk az étkezőbe

A glamour étkező dekorálásába mindent beleadhatsz. Helyezz elegáns szőnyeget az asztal alá, fölé pedig csillogó csillárt vagy geometrikus formájú lámpatestet.

Az étkészlet kiválasztásakor választhatsz porcelánt vagy kőedényt, de ami a megfelelő glamour hatást kelti, azok elsősorban gyertyatartók, szalvétatartók és egyéb dekorációk fémszínekben. Végül helyezzünk egy csokor virágot üveg-, porcelán- vagy kristályvázában az asztal közepére.