Nappali akár 25% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Applikációnk megújult | Fedezd fel az előnyeit →
4 000 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Dolgozószoba modern, kifinomult
hölgyeknek

Folyamatosan kapod a képeket a szebbnél szebb otthoni irodákról a közösségi oldalakon? Teremtsd meg a tökéletes környezetet te is az otthoni munkához. Válassz egy tágas íróasztalt, egy kényelmes széket és alakítsd át a szoba megjelenését az ötletes kiegészítőkkel.

Meríts ihletet tippjeinkből, és alkoss egy pinterestre illő otthoni irodát!

Íróasztal és fésülködőasztal egyben

Ha nincs elég hely otthon, válassz tárolóasztalt vagy egy összecsukható asztalt . Ha akasztasz fölé egy tükröt és egy kényelmes széket is választasz hozzá, akkor a kozmetikai sarok is megvan egyben.

Minden sminkcuccot a fiókba rejthetsz, így bármikor, egyszerűen fésülködőasztallá varázsolhatod a munkafelületet.

Világos és tágas dolgozószoba

Ha igazán gyengéd hatást szeretnél elérni, válassz fehér vagy világos színű íróasztalt, irodai széket és könyvespolcot. A dekorációk és kiegészítők segítségével könnyen színesebbé teheted a dolgozószoba megjelenését.

Remek kiegészítők az irodába

Jobban megy a munka, ha szuper segítőid is vannak hozzá. A jegyzetfüzetek, tervezők és az asztali rendszerezők segítségével egyetlen határidő sem okoz gondot. Rázd le velük magadról a felesleges stresszt!

Az otthoni iroda akkor az igazi, ha jól érzed magad benne. Doppingold magad virágokkal, fotókkal, illatgyertyákkal és egy csésze remek kávéval munka közben!