Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Fedezd fel 2021 lakberendezési trendjeit!

Azt tervezed, hogy otthonodat új bútorokkal és dekorációval dobod fel, vagy csak érdekel, milyen lakberendezési irányzatok lesznek a menők a jövő évben? Összeállítottunk egy válogatást bútorokból, textilekből, világításokból és dekorációkból a 2021-es trendek szerint, amelyek kétségtelenül nemcsak a jövőre, hanem a jelenlegi helyzetre is reflektálnak.

1. számú trend

„Staycation", avagy otthoni vakáció

A 2020-as év felforgatta az utazási terveinket, ezért egyre inkább valósítjuk meg otthon, a négy fal között a vágyott úticéljainkat akár bútorok és dekorációk formájában, amelyek egy adott kultúrára és tájra emlékeztetnek. Ilyenek például a tenger és a homok világos árnyalatai néhány trópusi növénnyel, amelyek legalább gondolatban elrepítenek bennünket.

A tenger és az ég színei

Frissítsd fel a lakást a népszerű azúrkék színnel! Ez a pozitív kisugárzású, modern és kissé futurisztikus árnyalat pompásan illeszkedik az üveg, az acél és az arany vagy a mustársárga színhez.

Világos fa

A jövő év másik nagy trendje a skandináv ihletésű világos fa lesz. Megjelenhet bútorokon és dekorációkon, de a falakon és a mennyezeten is visszaköszönhet.

2. számú trend

Otthon, mint biztonságos menedék

Az elmúlt időszakban a saját világunk néhány tíz négyzetméterre zsugorodott. Egy helyiségnek több funkiciót is el kell látnia: dolgozószoba, tanulóhely, pihenőhely, közösségi hely. Ezért érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy milyen termékekkel vesszük körbe magunkat, akár minőségi, akár fenntarthatósági szempontból.

Környezettudatosság és fenntarthatóság

Próbáld meg a lehető legtöbb műanyagot újrahasznosított anyagokkal, bambusszal vagy természetes szövetekkel pótolni!

Földszínek

A nyugtató földszínek, például a zöld, a homokbarna vagy a mélyvörös nyugalommal és biztonságérzettel töltik meg a teret.