Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Glamour kanapék és dekorációk két modell lakásában

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Ha szeretnéd, hogy a nappali vakító és extravagáns legyen, akkor fontos a megfelelő kanapé kiválasztása. Kövess néhány alapelvet és varázsolj a nappaliba egy kis glamour stílust!

Vess egy pillantást a két modell, Hana Drozdová és Karolína Mališová lakására! A hölgyek szívesen megosztanak veled néhány észrevételt és javaslatot. Tekintsd meg hogyan választhatsz kanapét a modern belső terekbe!

Milyen kanapét választottál?

„Első látásra beleszerettem! Először bézs vagy szürke kanapéra gondoltam, de amikor megláttam ezt a stílust és a színt, egyértelmű volt választás."

1. Bonami tipp

Válaszd a bevált formatervezést!

A bojtok különösen jellemzőek a glamour stílusú kanapékra. Ezeknek köszönhetően első pillantásra kényelmesnek tűnnek. És ez valóban így is van. A legkényelmesebb természetesen egy sarokkanapé, széles ülősarokkal. Az aranyszínű lábakkal rendelkező darabok még jobban kihangsúlyozzak ezt a stílust.

Mi okozta a legnagyobb fejtörést?

„Hogy tudnám betenni a nappaliba? Mindig is vágytam egy kinyitható kanapéra, mivel rendszeresen fogadok látogatókat és szükségem volt az extra alvóhelyekre. A másik követelmény természetesen a kényelem volt."

2. Bonami tipp

Nyugtató színek és szelíd tónusok

Mivel a glamour stílus nagyon nőiesnek tűnik, a színválasztásnak is ezt kell tükröznie. A bordó például tökéletes választás lehet. Kerüld a mély rózsaszínt, amely az aranyozott darabokkal kombinálva meglehetősen olcsó és unalmas benyomást kelthet. A smaragd vagy sötétkék elegáns és előkelő benyomást kelt, míg a szürke jó alapot teremt a különböző színek kombinálásához.

További inspirációk álmaid kanapéjához: