Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Kanapék 10% kedvezménnyel a KANAPE10 kóddal→*A Bonami Boltban is érvényes. A már leárazott és megjelölt termékekre nem vonatkozik.

Karácsonyi ajándéktippek Cselényi Eszter divattervezőtől

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Az ajándékozás nem mindig egyszerű, főleg karácsonykor. Vajon mit szeretne a nagynéni, a nagyszülők, az unokatestvér, na és az ő gyerekei? És miért mindenki úgy válaszol erre a kérdésre, hogy “nekem nincs szükségem semmire”? Bár sokszor érdemes érdeklődni a szeretteinknél, mire is vágynak igazán, léteznek olyan ajándékok, amikkel nem lehet mellélőni. Cselényi Eszternek, a magyar CELENI divatmárka tervezőjének több tipp és trükk lapul a tarsolyában, amit meg is osztott velünk. Tarts velünk és ajándékozz idén karácsonykor úgy, mint egy igazi profi!

Táskalandozás karácsonykor

Eszter minden évben nagyon korán elkezdi az ajándékok beszerzését. “Így nem kényszer, és ha jön valami szuper ötlet, akkor már mehet is be az ajándékos fiókba. Imádok ajándékozni és mindig próbálok tényleg örömet okozni vele.”

A Linen Couture gyönyörű vászontáskáival Eszter már jó ideje szemezett. Természetes anyagból készülnek, ráadásul munkába és városi sétára is kitűnőek. Ha egy igazán egyedi szépséggel szeretnéd meglepni női rokonaidat vagy barátaidat, ez egy igazán elegáns, egyben praktikus ajándék.