20% kedvezmény 80 000 Ft feletti rendelés esetén | Kedvezménykód: MINUSZ20 →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Karácsonyi ajándéktippek Szilágyi Szilvitől

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Közeledik a karácsony, de még nem tudod, mire vágynak a szeretteid? Az ajándékozás nem mindig egyszerű, emiatt valljuk be, könnyedén nyűgnek érezhetjük ezt az időszakot. Miért ne lehetne idén ez egy kicsit másképp?

Szilágyi Szilvi influencer számára egy trükk létezik, ami minden évben beválik: az odafigyelés. Amint beköszönt az ősz, elraktározza családtagjai és barátai elejtett mondatait, kiváló memóriájának hála pedig ez a tudás bizony kitart karácsonyig! Ennek ellenére Szilvi tarsolyában ott lapul néhány ajándékötlet, amikkel úgy érzi, nem lehet mellélőni. Kíváncsi vagy rájuk?

Inkább előbb, mint utóbb

„Soha nem szoktam az utolsó pillanatra hagyni az ajándékok beszerzését. Én mindig egy-két hónappal előtte beszerzek mindent. Jó alaposan elraktározom ezeket a dolgokat. Egy hibát szoktam elkövetni, annyira szeretek ajándékozni, hogy sajnos mindig elszólom magam! Így általában mindenki megtudja hogy mit fog kapni tőlem de idén igyekszem ebben fejlődni.”

De mik is azok az ajándékok, amik mindig beválnak?

Stílusos étkészlet

„Nagyon szeretem, ha egy ajándék hasznos és praktikus. Egy gyönyörű tányérkészlet mindig időtálló ajándék, hiszen egész évben használható.”

A porcelán soha nem megy ki a divatból: a trendek változhatnak, de ez az anyag hosszú évek múltán is stílust és finomságot ad (nem csak) az ünnepi asztalnak. Ráadásul a török Kütahya Porselen márka kiválóan vegyíti a hagyományos vonalat a modern elemekkel.

Illatosítók

„Egy finom illatgyertya is nagyon klassz ajándék lehet szülőknek vagy barátnőknek.” Az illatosítókat a hideg időszak megmentőinek is lehet nevezni: nincs is jobb érzés, mint karácsony idején bekuckózni egy forró itallal, miközben az egész lakást belengi egy csodálatos illat, amitől azonnal ünnepi hangulatba kerülünk.

A Parks Candles London az aromaterápia igazi csodáját viszi minden otthonba, míg a Perfumed Prague illatesszenciák a Grasse nevű francia városból származnak, amit sokan az illatok fővárosának neveznek. Ha van olyan barátod, aki odavan a finom illatokért, már nem is kell tovább keresgélned!

Az örök karácsonyfadísz

Miért is olyan jó ajándék a karácsonyfadísz? Gyönyörű, időtálló, ráadásul minden évben előkerül, így minden karácsonykor lesz valami a fán, ami a szerettedet rád emlékezteti. Ha tudod, hogy a hagyományos, minimalista vagy bohém stílust szereti, máris sokkal könnyebb eltalálni az ízléséhez illő darabot. Választhatsz magadnak is egyet, így lesz egy közös tárgyatok, ami örök emlék marad a számotokra.

Nem kell feltétlenül hatalmas, drága ajándék ahhoz, hogy kifejezd valaki számára, mennyire szereted: sokszor egy apró, személyes ajándék esik a legjobban. Ha téged is inspiráltak Szilvi ötletei, itt az idő, hogy körülnézz!