Fürdőszobai termékek akár 15% kedvezménnyel | Spórolj még ma →
Mid Season Sale | Vásárolj akár 30%-kal olcsóbban →
1 750 Ft nekedRegisztrációBejelentkezésKosárMenu

Ajándékok a romantika jegyében

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Szeretnéd idén valami különlegessel meglepni szerelmed? Rengeteg romantikus ajándéktippel készültünk, a kedves apróságoktól kezdve a legegyedibb ötletekig.

Hogyan válassz ajándékot szerelmednek?

  • Legyél figyelmes! Például nem érdemes naplementés hőlégballonozást ajándékozni valakinek, aki tériszonyban szenved.

  • Az ajándékoknak gyakorlati hasznuk is lehet. Nem említette véletlenül mostanában, hogy szüksége van valamire otthon? Talán jól jönne neki egy új grill vagy egy elegáns óra.

  • Az ajándékot választhatod hobbi alapján is. Szeret sportolni, biciklizni vagy zenét hallgatni? Lepd meg valamivel, ami még élvezetesebbé teszi a hobbiját. Ez lehet például egy új hangszóró, gramofon vagy kiegészítő az edzéshez.

  • Még mindig bizonytalan vagy? Kérdezd meg egy barátját! Garantáltan szívesen ad majd tippet.

Szívből jövő ajándékok

Válassz klasszikus ajándékokat, amik mindenkit boldoggá tesznek! Az illatgyertyák, a stílusos gyertyatartók vagy diffúzorok romantikus és pihentető hangulatot teremthetnek. Szatén lepedővel vagy egy takaróval nem tudsz mellélőni, amibe mindenki szívesen belebújik, miközben kedvenc sorozatát nézi vagy könyvet olvas.

Ajándékok két személynek

Kalandos ajándékok

A szerelmesek számára sokszor az élmény a legjobb ajándék. Ilyen lehet például egy romantikus kiruccanás kettesben. Különösen egy kastélyban vagy a hegyekben töltött nyaralás remek választás lehet. Egy pármasszázsra szóló utalvánnyal vagy egy privát gyógyfürdőbe való belépéssel is boldoggá teheted, amit csak maguknak tarthatnak fenn.

Az ételek szerelmesei imádják a vacsora randikat. Válassz valami szokatlant, például egy többfogásos kóstolómenüt, hogy valami újat kóstolhassatok. Egészítsd ki egy fotókönyvvel, hogy legyen hogy bármikor felidézhessétek az élményeket.