Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

A 2021-es karácsony színei

A karácsonyi dekorációkhoz sokan az olyan klasszikus színeket kötik, mint a piros, az arany vagy az ezüst. Ezekkel biztos nem tévedhetsz nagyot, de ha érdekelnek a lakberendezés világának aktuális trendjei, nézd meg, milyen színek a legdivatosabbak idén karácsonykor!

Semleges színek

A semleges színek ideálisak karácsonyra. Az ilyen színű ünnepi dekorációk letisztultságot, szépséget és eleganciát sugároznak. Az északi országokban népszerű árnyalatokkal nálad is stílusos lesz a karácsony. Válassz a bézs, a krémszínű, a fehér és a szürke karácsonyi dekorációk közül, és ha még látványosabb hatást szeretnél elérni, egy csipetnyi aranyat vagy ezüstöt is adj az összképhez!

Földes árnyalatok

A földes tónusok kétféleképp is nyugalmat visznek az idei ünnepekbe. A legmélyebb nyugalmat a barna, a szürke, a bézs, a világoszöld és a világoskék árnyalataival teremtheted meg. Titokzatosabb és melegebb hatást érhetsz el a mélyvörössel, a sötétzölddel és a kék sötétebb árnyalataival.

Ezek a színek jól mutatnak különböző textúrákon, és csillogó felületeken is. Az üveg és a műanyag mellett különféle fa dekorációk vagy természetes termékek is jól mutatnak a fenti tónusokban.

Jól mutatnak például a fából készült csillagok, képeslapok és a szalmadíszek is.

Monokróm színhangolás

Ha modernebb összhatást szeretnél elérni, akkor a tarka piros-zöld színkavalkád helyett egyszínű karácsonyi dekorációkat válassz! Ugyanazon szín különféle árnyalatai egységessé és elegánssá varázsolják otthonod karácsonyra. Válaszd akár a hűs hatású kéket, akár a rózsaszín árnyalatait, az azonos szín különféle tónusaival díszített tér elegáns hatást kelt.

Most már tudod, milyen színeket válassz az idei karácsonyra. Találj rá a legszebb karácsonyi dekorációkra és kiegészítőkre!