Az oldal felhasználóbarát működéséhez sütiket használunk! Hogyan használjuk fel a sütiket? Itt olvashatsz róla.

ok
Legszélesebb kínálat a még szebb otthonért.
Menu
1 750 FtRegisztrációBejelentkezés1 750 FtKosár
FőoldalFőoldalInspirációk

Egyedi világítás a karakteres belső terekhez

Praktikus lámpákat keresel, vagy csak érdekes világítással fűszereznéd meg a belső tereket? Ha már minden megvan, akkor ez lehet a hab a tortán, amivel egyedibbé varázsolhatod otthonod megjelenését.

Összeválogattuk neked legjobb termékeinket, amelyekkel nem csak fényt vihetsz az életedbe, de a belsőtereket is szebbé teheted! Függetlenül attól, hogy a minimalista vagy a kihívóbb formatervezést részesíted előnyben, biztos lehetsz benne, hogy nálunk megtalálod amit keresel!

Ha új lámpákat vásárolsz, mindig vedd figyelembe annak a helyiségnek a méretét és jellegét, amelyhez világítást keresel. Tágas és magas mennyezetű az otthonod? Válassz egy elegáns formatervezésű, extravagáns csillárt!

Kisebb szobába keresel világítást? Válassz az egyszerűbb formatervezésű darabokból, ami természetesen nem jelenti azt, hogy unalmasnak kell lennie. Épp ellenkezőleg, a legtöbb minimalista lámpába első pillantásra beleszerethetsz.

Összpontosíts a falak és a sötétebb sarkok megfelelő kivilágítására. Ezzel teljesen új külsőt kölcsönözhetsz a szobának. A körültekintően elhelyezett fali lámpákkal és állólámpákkal karakteressé teheted a belsőtereket.

A "több rétegű" fény minden helyiségben praktikus. Ezt a mennyezeti és a kisebb lámpák, valamint a hangulatos gyertyák és fényfüzérek átgondolt kombinációjával érheted el.

Elengedhetetlen a fény tónusa és a megfelelő izzók kiválasztása. A meleg, fehér fénnyel nem nyúlhatsz mellé! Érdekes hatást hozhatsz létre a részben árnyékolt és színezett darabokkal is.

Az indusztriális stílusú lámpák rendkívül népszerűek. A még nagyobb hatás érdekében kombinálj több, különböző színű és méretű lámpát!